Wat zeggen andere ouders?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben je tevreden over een consult of bestelling, en wil je dat delen met andere ouders, laat dan hier eens een berichtje achter.

Wat ik ook heel leuk vind is een kort filmpje: vertel gewoon aan je mobieltje waarom jij tevreden bent en deel het met mij. Een foto van je baby in de doek ontvang ik ook graag en plaats ik op mijn Facebook pagina. 

Alvast bedankt!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
108 berichten.
Debby Diepstraten heeft geschreven op 11 november 2021 om 09:35
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een draagzak of -doek die bij jou past, met een duidelijke uitleg en super service. Rachel, bedankt dat je weer even hebt meegekeken! 🙂
Heidrun heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 11:10
Hele fijne en leerzame workshop rugdragen gevolgd, met veel personlijke aandacht, tijd en ruimte voor vragen en veel betrokkenheid!
Eline Tjallinks heeft geschreven op 10 juni 2021 om 07:38
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
hechteband heeft geschreven op 6 maart 2021 om 15:42
Hee Loes, dankjewel voor je mooie bericht! Ik vond het fijn om jullie te mogen begeleiden, jij en Thijs doen het super samen! Nog heel veel plezier, geniet van jullie mooie meisje en als je weer tegen vragen aanloopt weet je me te vinden ;-).
Loes heeft geschreven op 6 maart 2021 om 11:52
Als kersverse mama was ik nog erg onzeker over bepaalde keuzes rondom ons kindje. Van binnen voelde ik dat veel adviezen van mn omgeving (ook consultatiebureau) niet bij me paste en dat maakte me onzeker. Toen ik wat op internet aan het zoeken was over hechting kwam ik bij deze site uit. De warme manier van schrijven en reageren op anderen van Rachel trok mij meteen aan en daarom heb ik meteen een consult bij haar geboekt. In slechts een paar afspraken heeft Rachel me geholpen om een aantal knopen door te hakken en om mij te laten voelen welke keuzes ik hierin wil maken zodat ik er ook volledig achter kan staan. Dit heeft mij enorm geholpen!!
Bedankt Rachel voor je liefdevolle, oordeelloze en warme begeleiding!
Mireille heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 18:50
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen.
Nogmaals bedankt!
Martin van Dam heeft geschreven op 28 september 2020 om 11:45
Superservice, persoonlijke aandacht!
Bianca heeft geschreven op 28 september 2020 om 11:44
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Dominique heeft geschreven op 28 september 2020 om 11:42
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
hechteband heeft geschreven op 13 januari 2020 om 13:12
dankjewel voor je leuke berichtje Berdien :-). En nog veel plezier van je fijne hop tye!
Berdien heeft geschreven op 13 januari 2020 om 12:30
Super service! Allereerst een mooie fijne draagzak in de sale gekocht én deze werd snel geleverd en was ook nog eens mooi ingepakt.
Maartje Willems heeft geschreven op 10 november 2019 om 12:47
Ik ben in contact gekomen met Rachel toen mijn zoontje 5 weken oud was en ik opzoek was naar een goede draagzak. Na een heel goed advies ben ik mijn zoontje gaan dragen wat super goed bevalt. Ik ben Hechte band gaan volgen op fb en heb verschillende informatie en artikelen gelezen op deze site. Wat herkenbaar en fijn om verschillende dingen te lezen die van toepassing zijn op mijn situatie. Ik zag dat Rachel een programma aanbiedt om aanstaande ouders en kersverse ouders te begeleiden op wat komen gaat. Want ook ik dacht dat doe ik wel even..... nou het kan echt topsport zijn en een hele puzzel om je kindje te leren lezen en te leren kennen en herkennen. Inmiddels zijn we nu ruim 10 weken verder en gaat het steeds beter. Wat had ik graag eerder gehoord van het programma dat Rachel aanbiedt. Ik denk dat je een veel rustigere start hebt en een vast aanspreekpunt (dat scheelt je een hele hoop tijd googlen…..). Doordat je beter weet wat normaal is bij een baby en wat evt. niet kun je de eerste periode meer genieten. Want wat gaat de tijd snel! Ik hoop dat Rachel heel veel jonge ouders met dit goede programma kan begeleiden. Ik denk dat daar heel veel behoefte aan is! Heel veel succes Rachel!
Meggie heeft geschreven op 29 augustus 2019 om 07:20
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
hechteband heeft geschreven op 17 juni 2019 om 13:06
dankjewel Lina, wat fijn om te horen 🙂
Lina heeft geschreven op 17 juni 2019 om 13:04
Bedankt nog voor de fijne inloopochtend in mei! Goed advies gehad over het afstellen van mijn draagzak die ik voor mijn eerste kindje gekocht had. Dankzij het advies van Rachel kan ik mijn tweede kindje er ook weer met een gerust hart in dragen. En het was ook nog een gezellige ochtend 🙂
hechteband heeft geschreven op 12 juni 2019 om 13:14
dankjewel voor je mooie berichtje Lucia, heel bijzonder dat je helemaal uit Amsterdam hierheen kwam. En nog heel veel plezier met de Lenny!
Lucia de Boer heeft geschreven op 10 juni 2019 om 20:29
Heel blij met mijn LennyLamb peuter draagzak. Geweest bij inloopochtend en zeer hartelijk ontvangen door Rachel. Voor iedereen werd uitgebreid de tijd genomen. Ze weet veel over dragen en geeft handige tips. Ik kan haar service van harte aanbevelen!
Roos Koeter heeft geschreven op 29 mei 2018 om 11:09
Ontzettend fijn geholpen door Rachel. Ze nam ruim de tijd en "even" voeden tussendoor was ook geen probleem. Intussen kwam de volgende afspraak ook al aan maar dat was absoluut niet vervelend. Het werd een heel erg gezellig consult met veel uitproberen, voeden en kleurtjes kiezen. Ook heeft Rachel goed contact met een collega als zij zelf toevallig de kleur niet meer op voorraad heeft die je leuk vind. Erg fijn, goed en professioneel geholpen.

Wij zijn erg blij met onze Tula Free To Grow en zouden niet meer zonder kunnen, zeker niet bij hang dagen en met het verzorgen van mijn paarden.

Groetjes,

Roos en Bram
Myrna Mondria heeft geschreven op 28 mei 2018 om 09:06
Bij Creation Verloskundigen heb ik een workshop gevolgd van Rachel. Een leerzame, gezellige en zeer ontspannen middag, waarin ik allerlei zakken en doeken kon testen. Ideaal om zo een fijne draagzak te vinden, omdat je echt voelt hoe die zit. Het oefenen met het omdoen van de draagdoek heeft me veel vertrouwen gegeven voor het eerste gebruik, toen mijn kleine meid eenmaal geboren was. Wat heerlijk om in de kraamweek haar al bij me te kunnen dragen! Wij hebben een draagdoek en draagzak aangeschaft en zijn over beide zeer tevreden. Omdat ons kleine meisje wat vroeg was geboren en daardoor vrij klein, hebben we ook nog per e-mail contact gehad met Rachel of ze al in de draagzak kon; erg goed advies gekregen. We genieten volop van het dragen van ons kleintje 🙂 Myrna
Maaike heeft geschreven op 24 april 2018 om 07:15
De Mamalila Softshell draagjas besteld. Toen mijn keuzekleur nageleverd moest worden, heeft Rachel deze vanuit Duitsland direct naar mij laten versturen zodat er zo min mogelijk vertraging overheen ging. Dit kwam erg goed uit aangezien ik alleen nog in mijn winterjas paste 😉
Kleur framboos is net zo mooi als op het plaatje op de website, hij zit heerlijk en ik kan niet wachten tot ons zoontje geboren is en ik hem kan dragen in een doek in deze jas 🙂

‘Waardevol ondernemen’ voerde een onderzoek uit onder mijn klanten. Hier vind je ekele citaten:

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
Service: 9,1
Kwaliteit van producten: 9,1
Klantvriendelijkheid: 9,4
Bereikbaarheid: 8,5
Snelheid van leveren: 8,8

Goed, vriendelijk en deskundig advies.

Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de 'real life' situatie.

Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.

Leuke vrouw, fijn persoon, 'mensenmens', warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.

Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust.

Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting.

Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.

Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.

"Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.

Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk.