Wat zeggen andere ouders?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tevreden? Hier kun je dat delen met andere ouders.

Filmpjes of een foto van je baby in de doek ontvang ik ook graag en plaats ik op mijn Facebook pagina. 

Alvast bedankt!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
Ingrid schreef op 9 oktober 2022 om 18:31
Mijn man voelde eerst niet zo veel voor dragen, maar toen we de Manduca bij Rachel hadden gekocht is hij er van teruggekomen. Acht jaar later en 3 kinderen verder en we dragen nog steeds met veel plezier. Het is zo fijn om je kleine dicht bij je te dragen. En het is handig om je handen vrij te hebben of door een drukke stad te lopen. Ook op vakanties gaat de draagzak mee (we hebben zelfs nooit een buggy gehad). Heerlijk wandelen over het strand of waar dan ook…
Rachel is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ze luistert goed naar je wensen en adviseert op basis daarvan en haar ervaringen. Bedankt Rachel voor al je tips en hulp!
Michelle v O. schreef op 5 april 2022 om 19:01
Heel fijn draagconsult gehad bij Rachel! Hele fijne, prettige en rustige vrouw en ze luisterde goed naar mijn wensen en paste het draagconsult aan naar mijn interesses. Waar ik eerst onzeker was of de doek wel goed zat, durf ik nu dankzij Rachel mijn - nog kleine - pasgeborene baby trots te dragen in de draagdoek, wetende dat zij goed zit!
Evy schreef op 8 maart 2022 om 06:56
Samen met twee vriendinnen een draagconsult gevolgd. Ieder had zo zijn eigen wensen en ideeën. Ze heeft hier goed op aangesloten en we hebben tijdens het consult ook echt gelachen met elkaar.
Naast een informatieve avond, ook een hele gezellige avond. En niet onbelangrijk; iedereen naar huis met een draagdoek/draagzak die bij haar past.
Enorme aanrader, dankjewel!
Laura schreef op 7 januari 2022 om 08:49
Ik ben erg tevreden over de draagzak. Ook door de duidelijke uitleg op de site, een draagzak kunnen vinden die goed bij mijn postuur past.
Op een later moment een online consult met Rachel gehad, waarin ze ons wat tips heeft kunnen geven over het dragen van onze zoon. Ook hier waren we erg tevreden over.
Daarnaast zeker een aanrader om ook de blogs van Rachel te lezen!
Debby Diepstraten schreef op 11 november 2021 om 09:35
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een draagzak of -doek die bij jou past, met een duidelijke uitleg en super service. Rachel, bedankt dat je weer even hebt meegekeken! 🙂
Heidrun schreef op 6 augustus 2021 om 11:10
Hele fijne en leerzame workshop rugdragen gevolgd, met veel personlijke aandacht, tijd en ruimte voor vragen en veel betrokkenheid!
Eline Tjallinks schreef op 10 juni 2021 om 07:38
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
hechteband schreef op 6 maart 2021 om 15:42
Hee Loes, dankjewel voor je mooie bericht! Ik vond het fijn om jullie te mogen begeleiden, jij en Thijs doen het super samen! Nog heel veel plezier, geniet van jullie mooie meisje en als je weer tegen vragen aanloopt weet je me te vinden ;-).
Loes schreef op 6 maart 2021 om 11:52
Als kersverse mama was ik nog erg onzeker over bepaalde keuzes rondom ons kindje. Van binnen voelde ik dat veel adviezen van mn omgeving (ook consultatiebureau) niet bij me paste en dat maakte me onzeker. Toen ik wat op internet aan het zoeken was over hechting kwam ik bij deze site uit. De warme manier van schrijven en reageren op anderen van Rachel trok mij meteen aan en daarom heb ik meteen een consult bij haar geboekt. In slechts een paar afspraken heeft Rachel me geholpen om een aantal knopen door te hakken en om mij te laten voelen welke keuzes ik hierin wil maken zodat ik er ook volledig achter kan staan. Dit heeft mij enorm geholpen!!
Bedankt Rachel voor je liefdevolle, oordeelloze en warme begeleiding!
Mireille schreef op 21 oktober 2020 om 18:50
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen.
Nogmaals bedankt!
Martin van Dam schreef op 28 september 2020 om 11:45
Superservice, persoonlijke aandacht!
Bianca schreef op 28 september 2020 om 11:44
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Dominique schreef op 28 september 2020 om 11:42
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
hechteband schreef op 13 januari 2020 om 13:12
dankjewel voor je leuke berichtje Berdien :-). En nog veel plezier van je fijne hop tye!
Berdien schreef op 13 januari 2020 om 12:30
Super service! Allereerst een mooie fijne draagzak in de sale gekocht én deze werd snel geleverd en was ook nog eens mooi ingepakt.
Maartje Willems schreef op 10 november 2019 om 12:47
Ik ben in contact gekomen met Rachel toen mijn zoontje 5 weken oud was en ik opzoek was naar een goede draagzak. Na een heel goed advies ben ik mijn zoontje gaan dragen wat super goed bevalt. Ik ben Hechte band gaan volgen op fb en heb verschillende informatie en artikelen gelezen op deze site. Wat herkenbaar en fijn om verschillende dingen te lezen die van toepassing zijn op mijn situatie. Ik zag dat Rachel een programma aanbiedt om aanstaande ouders en kersverse ouders te begeleiden op wat komen gaat. Want ook ik dacht dat doe ik wel even..... nou het kan echt topsport zijn en een hele puzzel om je kindje te leren lezen en te leren kennen en herkennen. Inmiddels zijn we nu ruim 10 weken verder en gaat het steeds beter. Wat had ik graag eerder gehoord van het programma dat Rachel aanbiedt. Ik denk dat je een veel rustigere start hebt en een vast aanspreekpunt (dat scheelt je een hele hoop tijd googlen…..). Doordat je beter weet wat normaal is bij een baby en wat evt. niet kun je de eerste periode meer genieten. Want wat gaat de tijd snel! Ik hoop dat Rachel heel veel jonge ouders met dit goede programma kan begeleiden. Ik denk dat daar heel veel behoefte aan is! Heel veel succes Rachel!
Meggie schreef op 29 augustus 2019 om 07:20
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
hechteband schreef op 17 juni 2019 om 13:06
dankjewel Lina, wat fijn om te horen 🙂
Lina schreef op 17 juni 2019 om 13:04
Bedankt nog voor de fijne inloopochtend in mei! Goed advies gehad over het afstellen van mijn draagzak die ik voor mijn eerste kindje gekocht had. Dankzij het advies van Rachel kan ik mijn tweede kindje er ook weer met een gerust hart in dragen. En het was ook nog een gezellige ochtend 🙂
hechteband schreef op 12 juni 2019 om 13:14
dankjewel voor je mooie berichtje Lucia, heel bijzonder dat je helemaal uit Amsterdam hierheen kwam. En nog heel veel plezier met de Lenny!

‘Waardevol ondernemen’ voerde een onderzoek uit onder mijn klanten. Hier vind je ekele citaten:

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
Service: 9,1
Kwaliteit van producten: 9,1
Klantvriendelijkheid: 9,4
Bereikbaarheid: 8,5
Snelheid van leveren: 8,8

Goed, vriendelijk en deskundig advies.

Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de 'real life' situatie.

Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.

Leuke vrouw, fijn persoon, 'mensenmens', warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.

Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust.

Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting.

Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.

Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.

"Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.

Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk.