Hoe je een hechte band krijgt en een tevreden baby, ZONDER je zorgen te maken of je het wel goed doet

In de gratis online presentatie laat ik je stap voor stap zien hoe je een ontspannen, helende start krijgt, met hechting op één.

Hallo! Ik ben Rachel Verweij

Draagconsulent en hechtingscoach

cvw_-70-uitsnede klein

Ik begrijp dat jij je soms onzeker voelt en wellicht verdriet of spijt voelt over de start van je vorige kindje! Ik kan je helpen naar een ervaring waarin ontspanning, liefde en hechting centraal staan.

Toen ik 20 jaar geleden moeder werd, was er heel weinig informatie over hechting en dragen. Met een zoontje dat nogal wakker en onrustig was – en een consultatiebureau waar ze vooral veel afwisten van ritme en regelmaat – moest ik erg zoeken naar mijn eigen weg. Gelukkig bleek er een schat aan informatie te vinden, voor wie de weg wist. Ik interviewde vele gerenommeerde onderzoekers en paste meteen toe wat ik leerde. Ik heb gemerkt wat een rust dat brengt. Baby’s die goed gehecht zijn, huilen minder, zijn makkelijker te begrijpen en durven eerder op onderzoek uit te gaan. Uiteindelijk worden ze hierdoor zelfstandiger en socialer. En het mooie is: je kunt gewoon je moedergevoel volgen.

Wat ik heb geleerd deel ik graag met andere moeders, om hen mijn zoektocht te besparen. Om ze te helpen vanaf het begin het vertrouwen en de zekerheid te hebben dat ze het góed doen.

Naast mijn kinderen houd ik trouwens ook heel veel van bergwandelen, tuinieren en vuurtje stoken ;-).

Na deze online cursus weet je:

Wat je kunt doen om te zorgen dat je deze keer de regie houdt over je bevalling en jullie baby, zodat het steeds blijft voelen als jóuw baby

Het ene simpele ding dat je moet doen om een hechte band met je baby te krijgen – en wat je baby het meeste nodig heeft van jou.

Hoe je, ondanks de hectiek die gaat komen, ontspannen en dicht bij jezelf kunt blijven, en kunt genieten van deze bijzondere periode

Hoe je je kansen op een postpartum depressie, huilbaby of premature geboorte kleiner kunt maken (inderdaad, die kun je echt flink verkleinen!)

Hoe je je gevoelens van spijt over de start van je vorige kindje achter je kunt laten, en vanuit rust en vertrouwen als moeder jouw keuzes kunt maken

Wat je kunt doen om elkaar als partners niet kwijt te raken in het ‘tropenjaar’

N.B. Deze gratis training staat tijdelijk online en kan er weer worden afgehaald.
Schrijf je nu in en kijk eventueel later de replay als het je beter uitkomt.

Wat zeggen andere moeders?

“Ha lieve Rachel, Dankjewel voor je mooie woorden, fijne tips en inspirerende quotes. Gelukkig gaat het hier allemaal weer stukken beter. Ons gesprek met jou was echt een hele fijne en bewuste afsluiting van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Nogmaals enorm veel dank hiervoor!!

Cheryll 

“Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.”

Natascha

“Ik heb Rachel leren kennen in de tijd dat ik bezig was met het leren kennen van mijn zoontje. En dat was soms meer een worsteling dan een afgestemde dans. Haar to-the-point adviezen, met vaak meerdere opties, waren heldere reacties op mijn vragen. Had ik haar maar eerder leren kennen.”

Marilene

“ Als kersverse mama was ik nog erg onzeker over bepaalde keuzes rondom ons kindje. Van binnen voelde ik dat veel adviezen van mijn omgeving (ook consultatiebureau) niet bij me pasten en dat maakte me onzeker. Toen ik op internet aan het zoeken was over hechting, kwam ik bij deze site uit. De warme manier van schrijven en reageren op anderen van Rachel trok mij meteen aan en daarom heb ik meteen een consult bij haar geboekt. In slechts een paar afspraken heeft Rachel me geholpen om een aantal knopen door te hakken en om mij te laten voelen welke keuzes ik hierin wil maken zodat ik er ook volledig achter kan staan. Dit heeft mij enorm geholpen!!
Bedankt Rachel voor je liefdevolle, oordeelloze en warme begeleiding!’

Loes

 

.”

Hechte Band | Dichter bij elkaar