Webinar: Hoe je vol zelfvertrouwen een hechte band krijgt en een tevreden baby

Geschatte leestijd: 2 minuten

Hoe je een hechte band krijgt en een tevreden baby, ZONDER je zorgen te maken of je het wel goed doet

In de gratis online presentatie laat ik je stap voor stap zien hoe je een ontspannen, helende start krijgt, met hechting op één

Na deze online cursus weet je:

Bekijk hier de webinar:

Wat zeggen andere moeders?

Ha lieve Rachel, Dankjewel voor je mooie woorden, fijne tips en inspirerende quotes. Gelukkig gaat het hier allemaal weer stukken beter. Ons gesprek met jou was echt een hele fijne en bewuste afsluiting van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Nogmaals enorm veel dank hiervoor!!

Ik heb Rachel leren kennen in de tijd dat ik bezig was met het leren kennen van mijn zoontje. En dat was soms meer een worsteling dan een afgestemde dans. Haar to-the-point adviezen, met vaak meerdere opties, waren heldere reacties op mijn vragen. Had ik haar maar eerder leren kennen.

Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Als kersverse mama was ik nog erg onzeker over bepaalde keuzes rondom ons kindje. Van binnen voelde ik dat veel adviezen van mijn omgeving (ook consultatiebureau) niet bij me pasten en dat maakte me onzeker. Toen ik op internet aan het zoeken was over hechting, kwam ik bij deze site uit. De warme manier van schrijven en reageren op anderen van Rachel trok mij meteen aan en daarom heb ik meteen een consult bij haar geboekt. In slechts een paar afspraken heeft Rachel me geholpen om een aantal knopen door te hakken en om mij te laten voelen welke keuzes ik hierin wil maken zodat ik er ook volledig achter kan staan. Dit heeft mij enorm geholpen!! Bedankt Rachel voor je liefdevolle, oordeelloze en warme begeleiding!