Hoe je een hechte band krijgt en een tevreden baby, ZONDER je zorgen te maken of je het wel goed doet

In de gratis online masterclass laat ik je stap voor stap zien hoe je een ontspannen, helende start krijgt, waarin hechting centraal staat.

Rachel Verweij | hechte band

Rachel Verweij

draagdoekconsulent en hechtingscoach

Ik begrijp dat jij je soms onzeker voelt en verdriet of spijt voelt over de start van je vorige kindje! Ik kan je helpen om deze keer een hele andere ervaring te krijgen, waarin ontspanning, liefde en hechting centraal staan.

Toen ik 20 jaar geleden moeder werd, was er heel weinig informatie over hechting en dragen. Met een zoontje dat nogal wakker en onrustig was – en een consultatiebureau waar ze vooral veel afwisten van ritme en regelmaat – moest ik erg zoeken naar mijn eigen weg. Gelukkig bleek er een schat aan informatie te vinden, voor wie de weg wist. Ik interviewde vele gerenommeerde onderzoekers en paste meteen toe wat ik leerde. Ik heb gemerkt wat een rust dat brengt. Baby’s die goed gehecht zijn, huilen minder, zijn makkelijker te begrijpen en durven eerder op onderzoek uit te gaan. Uiteindelijk worden ze hierdoor zelfstandiger en socialer. En het mooie is: je kunt gewoon je moedergevoel volgen.

Wat ik heb geleerd deel ik graag met andere moeders, om hen mijn zoektocht te besparen. Om ze te helpen vanaf het begin het vertrouwen en de zekerheid te hebben dat ze het góed doen.

Naast mijn kinderen houd ik trouwens ook heel veel van bergwandelen, tuinieren, paardrijden en vuurtje stoken. En kun je me ’s nachts wakker maken voor een zelfgemaakte tiramisu;-)

Na deze online training weet je:

Wat je kunt doen om te zorgen dat je deze keer de regie houdt over je bevalling en jullie baby,
zodat het steeds blijft voelen als jóuw baby

Het ene simpele ding dat je moet doen om een hechte band met je baby te krijgen –
en wat je baby het meeste nodig heeft van jou.

Hoe je, ondanks de hectiek die gaat komen, ontspannen en dicht bij jezelf kunt blijven,
en kunt genieten van deze bijzondere periode

Hoe je je kansen op een postpartum depressie, huilbaby of premature geboorte kleiner kunt maken  (inderdaad, die kun je echt flink verkleinen!).

Hoe je je gevoelens van spijt over de start van je vorige kindje achter je kunt laten, en vanuit rust en vertrouwen als moeder jouw keuzes kunt maken

Wat je kunt doen om elkaar als partners niet kwijt te raken in het ‘tropenjaar’

 

N.B. Deze gratis training staat tijdelijk online en kan er weer worden afgehaald.
Schrijf je nu in en kijk eventueel later de replay als het je beter uitkomt.

Wat zeggen andere moeders?

“Ik ben ervan overtuigd dat onze zoon door het vele dragen zoveel vertrouwen heeft gekregen dat we er voor hem zijn, dat hij nauwelijks meer moeite heeft om in slaap te vallen.”

“Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.”

“Ik heb Rachel leren kennen in de tijd dat ik bezig was met het leren kennen van mijn zoontje. En dat was soms meer een worsteling dan een afgestemde dans. Haar to-the-point adviezen, met vaak meerdere opties, waren heldere reacties op mijn vragen. Had ik haar maar eerder leren kennen.”

“Rachel is een integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.”

hechte band