voorwaarden en klantenservice

Geschatte leestijd: 4 minuten

Hier vind je alle informatie over het bestellen, de levering en de service. Het zijn ook meteen de voorwaarden waarmee je automatisch akkoord gaat als je een bestelling plaatst of een afspraak maakt voor een consult of workshop.

Service
Service staat heel hoog in ons vaandel. Deze site bevat veel betrouwbare  informatie, en ook via de telefoon of e-mail sta ik je graag te woord. Verder krijg je bij iedere draagdoek of draagzak die je koopt via internet een gratis mini-consult van een kwartier door een gecertificeerde draagdoekconsulent. Voor dit consult kun je naar Boxtel komen, of het kan via Skype of e-mail. Zo kan ik kort meekijken met je knoopkunsten, en je tips geven voor een goed gebruik van je babydrager. Een uitgebreider draagconsult is natuurlijk altijd mogelijk.

Betaling website
Je kunt betalen met diverse betaalmethoden: Ideal, Bitcoin, Bancontact/ Mr Cash, Belfius, overboeking vooraf of contant bij afhalen in Boxtel. Je krijgt een automatische bevestiging van je bestelling waarin het rekeningnummer vermeld staat. Mocht deze mail zijn kwijtgeraakt, dan vind je de gegevens ook hier. Zodra het overgeboekte bedrag binnen is op ons rekeningnummer, zorgen wij voor verzending. Als je kiest voor overboeking, dan dient het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen op rekening van de hechte band te zijn bijgeschreven. Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven dan ontvang je eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan niet bijgeschreven dan vervalt de inschrijving of bestelling en/of gaat het artikel terug in de verkoop.

Levering
De hechte band verzendt bestellingen die op werkdagen voor 14.00 binnenkomen bijna altijd nog dezelfde dag. In ieder geval wordt je pakje binnen 2 werkdagen (na ontvangst van de complete betaling) verzonden. Indien de levering vertraging oploopt – hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of als je bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je daarvan onmiddellijk bericht.

De bestelling wordt verstuurd via PostNL. Bestellingen boven de €65,- worden gratis verzonden, daaronder wordt een bijdrage gerekend van €3,95 (België €4,95). Je kunt het pakje ook ophalen bij een PostNL service punt in de buurt – handig als je overdag niet thuis bent bijvoorbeeld.

Wil je bestellen vanuit een ander land, neem dan even contact op, zodat we jouw land kunnen toevoegen aan de landenlijst. Je kunt er ook voor kiezen om op afspraak de bestelling op te halen in Boxtel; de betaling kan dan ofwel van te voren te worden voldaan, ofwel contant ter plekke.

Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid dragen voor het kwijtraken, beschadigd raken of gestolen worden van je pakje tijdens de verzending. In de praktijk is dit in vijftien jaar tijd gelukkig nog nooit gebeurd.

Niet tevreden; geld terug
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst de producten zonder enige verplichting in de originele verpakking te retourneren. Koper dient de hechte band hierover van te voren in te lichten.  De geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn – ze moeten immers opnieuw verkocht kunnen worden. De kosten voor retourzending komen ten laste van de koper. Je kunt een retouretiket aanvragen om thuis uit te printen voor €4,95. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen, of retourzendingen die niet van te voren zijn aangekondigd, worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Na ontvangst van de producten en na goedkeuring van de hechte band over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort.
Ook is het mogelijk het product uit te proberen tegen een geringe vergoeding.

Betaling workshops
Aanmelding voor een workshop is pas definitief als de betaling is overgemaakt op rekening NL49RABO010.17.14.440 t.n.v. Rachel Verweij in Boxtel. Het is mogelijk het hele bedrag vooruit te betalen of een aanbetaling te doen van 50% en de rest contant op de workshop zelf te voldoen. Als de workshop onverhoopt niet door kan gaan vanwege te weinig aanmeldingen dan is inschrijving mogelijk voor een andere workshop of het geld wordt teruggestort. Mocht je als deelnemer zelf verhinderd zijn, dan is afmelden mogelijk tot twee weken van te voren. Bij afmeldingen tussen 2 weken en 24 uur voor aanvang van de workshop vindt een restitutie plaats van 50%. Bij afmelding minder dan 24 uur voor aanvang vindt geen restitutie plaats, probeer dan of je jouw plekje aan iemand anders kunt geven.

Producten
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door de hechte band in het aanbod worden genoemd. De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit in verband met de verschillende schermresoluties van elke computer. Bij afhalen van het product in Boxtel kun je de kleuren zelf bekijken.
Alle op de website en tijdens een consult genoemde verkoopprijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Aansprakelijkheid
Bij normaal gebruik, waar het product voor bedoeld is, mag koper een normale levensduur met normale slijtage verwachten. De hechte band is niet aansprakelijk voor verkeerde was- en/of strijkbehandelingen.
De hechte band is tevens niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending. De hechte band zorgt er uiteraard voor dat elke bestelling zeer zorgvuldig wordt verpakt en geadresseerd voor verzending. Indien de bestelling niet aankomt door foutief ingevulde gegevens door de klant is dit geheel voor risico van de klant.

De hechte band is alleen aansprakelijk voor eventuele directe schade als gevolg van het gebruik van het product (dus niet voor vervolgschade zoals bijv. winstderving) en is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door onjuist of onveilig gebruik van het product of doordat koper onjuiste en/ of onvolledige gegevens heeft verstrekt.
De aansprakelijkheid is in ieder geval beperkt tot het bedrag van uitkering van zijn verzekeraar. Deze beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van de hechte band.

Privacy
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt, voor de afhandeling van de bestelling of het geven van passend advies. Ze worden NOOIT doorgegeven of verkocht aan derden. Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. Alle informatie over jouw privacy vind je in ons Privacy-beleid.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de hechte band informatie, foto’s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins te gebruiken, in welke vorm dan ook.