dragen in uw praktijk

Dragen kan een krachtig hulpmiddel zijn voor de cliënten in uw praktijk. Een greep uit de mogelijkheden:

Een tweeling, een rolstoel en schouderklachten: zo opgelost!
Een tweeling, een rolstoel en schouderklachten: zo opgelost!

* Een persoonlijk consult in uw praktijk of bij u op de afdeling. De cliënt schetst de hulpvraag en met zijn drieën zoeken we naar een oplossing op maat. U kent de bijzonderheden, ik de mogelijkheden.

* Een workshop voor uw cliënten. Met name voor verloskundige praktijken is dit een prachtige manier om moeders en vaders kennis te laten maken met dragen, en te zorgen dat zij vanaf het begin verantwoord en met plezier hun kindjes kunnen dragen. U heeft er geen omkijken naar – jullie zorgen voor de ruimte, ik zorg voor de workshop en het pr-materiaal.

* Een praktische scholing aan alle medewerkers, zodat zij zelf alert zijn op de mogelijkheden van het gebruik van een draagdoek of -zak. In eenvoudige situaties kunnen zij dan ook zelf hulp bieden aan de ouders.

Een workshop voor leidsters in de kinderopvang of anderen die rechtstreeks met baby’s werken.

* Een studiedag over hechting en het belang van lichaamscontact voor de ontwikkeling, waarin ook praktische handvatten worden aangereikt voor het ondersteunen van ouders en het aanpassen van het beleid zodat lichaamscontact de standaard wordt. Deze dag kan in samenwerking met GZ-psycholoog Marilene de Zeeuw of Yolanda Wolda van praktijk Babybonding worden gegeven.

Neem contact met me op voor deze en andere mogelijkheden. Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Aanbevelingen:

“Rachels specialiteiten zijn een toevoeging op ons werk!” 
Creation verloskundigen Veenendaal

“Ik werk als fysiotherapeut en behandelaar van veel bekkenklachten graag met Rachel samen; ze heeft altijd wel een oplossing. Fijn zo iemand in de buurt!”
Hans Sluijters, Fysio Sluijters in Boxtel

Sinds een aantal jaren werk ik op een hele prettige manier samen met Rachel.  Tijdens het borstvoedingscafé heeft ze verschillende keren een presentatie/workshop verzorgd, waarin ze vertelde over hechting en dragen. Dat was ook voor mij heel leerzaam! Rachel is zeer deskundig en ik heb enorm veel waardering voor haar betrokken, zorgzame en warme houding. Moeders die interesse of vragen hebben stuur ik dan ook graag naar haar door.
Lidwine Schoonhoff, preverbaal logopedist | borstvoedingsdeskundige Borstvoeding Brabant

 

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby – Widget

Deel je ervaring

Laat een review achter

Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan
Goed geholpen met Mamalila draagjas
Recent heb ik een Mamalila draagjas besteld. Tijdens het bestelproces ben ik continue op de hoogte gehouden van de status ervan. Erg fijn! Er was een defect aan de jas, waarover ik van tevoren ben geïnformeerd en direct een oplossing voor werd aangedragen door Rachel. Het contact heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Ondertussen heb ik al veel plezier van deze jas gehad!
Marianne van de Weerd
Hele goede service!
Een hele goede service. Rachel heeft veel moeite gedaan me te informeren over de juiste maat jas. Ik kan fijn gaan dragen :)
Marloes Badenbroek

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby