draagconsult

draagdoekconsulent draagdoek draagdoeken draagzak hulp

Jong geleerd, oud gedaan

Dragen is gezellig en praktisch. Maar in onze cultuur niet zo gewoon. In veel andere landen leren kinderen al van jongsaf aan hun broertjes en zusjes te dragen. In Nederland is het soms moeilijk om er hulp bij te krijgen; winkelpersoneel kan er vaak ook niet mee omgaan.Haal meer uit je draagdoek met tips van de draagdoekconsulent!

Je kunt een afspraak maken in mijn praktijk in Boxtel (15 km onder Den Bosch). Je kunt ook telefonisch/Skype advies krijgen, of advies aan huis. Ik kan je helpen met je eigen babydrager of met een oefendoek. Ook kun je bij mij een draagdoek of -zak aanschaffen. We oefenen in het begin met speciale poppen die net zo aanvoelen als een baby.

Eigen babydrager of oefendoek
Misschien heb je een prima drager gekocht of gekregen, maar kun je er niet mee overweg. Of je blijft je onzeker voelen over hoe je baby erin zit. Of misschien wil je nog niets aanschaffen, maar liever eerst proberen of het iets voor je is. We kunnen samen oefenen met het in- en uitdoen van je baby. Ik kan je ook nieuwe knooptechnieken leren die je nog niet kende, en ik kan je helpen met al je vragen – hoe draag ik mijn baby op de rug, hoe vaak en hoe lang mag mijn kindje erin, hoe warm kleed ik hem?  Afhankelijk van wat je wilt leren duurt een consult een half uur tot 2 uur. Dit stem ik precies af op jouw behoefte. Wil jij ook meer plezier hebben van je babydrager? Bel/ mail me, ofboek je consult online

Babydrager kopen
Als je bij mij een draagdoek of draagzak koopt, neem ik de tijd voor je. Je kunt de dragers bekijken en passen. En je gaat niet de deur uit voordat je de drager ook echt kunt gebruiken! Je krijgt advies over de keuze van een drager vanuit jouw persoonlijke situatie. Waarvoor wil je de drager gebruiken, hoe is de lichaamsbouw van jou en je kindje, heeft een van jullie klachten, heeft je kindje een voorkeurshouding? Met mijn ervaring lukt het zelfs in bijzondere situaties meestal om een passende drager te vinden: van bekkeninstabiliteit tot een tweeling!

draagdoek draagzak draagconsult draagdoekconsult boxtel den bosch tilburg

Samen oefenen (foto Albert Stolwijk voor Brabants Centrum)

In veel gevallen lukt het om in een half uur tot een uur tot een keuze voor een drager te komen en er goed mee overweg te kunnen. In een uitgebreider consult van anderhalf a twee uur leer ik je de wat ingewikkelder knooptechnieken aan.

Wil jij ook een graag een babydrager met goed advies erbij? boek nu