voor ouders

Zoek jij informatie en steun bij het opbouwen van een hechte band met je baby? Hier ben je aan het juiste adres! Hier vind je:

Vip coaching. Een persoonlijk traject voor jouw gezin, dat we helemaal op maat maken. Coaching is fijn als er wat extra’s nodig is in jullie situatie! Of jij nu een huilbaby hebt gehad, bang bent dat je te vroeg gaat bevallen of kwetsbaar bent voor een postnatale depressie: dit traject helpt je naar een liefdevolle, ontspannen start, waarin hechting centraal staat.

Natuurlijk is coaching óók heel fijn voor moeders die ‘gewoon’ bewust tijd en aandacht willen geven aan deze zwangerschap, en die intens verlangen naar het gevoel van ‘closeness’ met hun baby.

hechting baby hoe dan? coaching

Draagdoek consult. Zit het wel snor met jullie hechte band, maar wil je gewoon wat praktische hulp bij het dragen? Dan kun je ook een los consult boeken, in Boxtel of bij jou aan huis (regio Den Bosch).

draagconsult Boxtel den Bosch Eindhoven Tilburg

Draagdoek workshop. Leer jij het dragen liever in een groep, of woon je buiten de regio? Dan is een draagdoek workshop heel fijn. Je kunt meedoen met een geplande workshop uit de agenda, of je kunt me boeken voor een workshop bij jou in de buurt. Ik kom graag naar jullie toe (in de onderste helft van het land).