voor ouders

Zoek jij informatie en steun bij het opbouwen van een hechte band met je baby? Hier ben je aan het juiste adres! Hier vind je:

Vip coaching. Een persoonlijk traject voor jouw gezin, dat we helemaal op maat maken. Coaching is fijn als er wat extra’s nodig is in jullie situatie! Of jij nu een huilbaby hebt gehad, bang bent dat je te vroeg gaat bevallen of kwetsbaar bent voor een postnatale depressie: dit traject helpt je naar een liefdevolle, ontspannen start, waarin hechting centraal staat.

Natuurlijk is coaching óók heel fijn voor moeders die ‘gewoon’ bewust tijd en aandacht willen geven aan deze zwangerschap, en die intens verlangen naar het gevoel van ‘closeness’ met hun baby.

hechting baby hoe dan? coaching

Draagdoek consult. Zit het wel snor met jullie hechte band, maar wil je gewoon wat praktische hulp bij het dragen? Dan kun je ook een los consult boeken, in Boxtel of bij jou aan huis (regio Den Bosch).

draagconsult Boxtel den Bosch Eindhoven Tilburg

Draagdoek workshop. Leer jij het dragen liever in een groep, of woon je buiten de regio? Dan is een draagdoek workshop heel fijn. Je kunt meedoen met een geplande workshop uit de agenda, of je kunt me boeken voor een workshop bij jou in de buurt. Ik kom graag naar jullie toe (in de onderste helft van het land).

Gratis masterclass. Leer thuis op je gemakje de beginselen over dragen en hechting. In deze online presentatie krijg je antwoord op je vragen zoals:

  • Wat kun je doen om een hechte band en een tevreden baby te krijgen (ook in de nacht)?
  • Wat heeft je baby het meeste nodig van jou?
  • Hoe verklein je je kansen op een postnatale depressie, vroeggeboorte of huilbaby?

In de masterclass maak je meteen ook kennis met mij, Rachel Verweij (ir.), gecertificeerd draagconsulent, hechtingscoach, wetenschapsjournalisten trainer bij Die Trageschule. Ik help jullie graag!

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby