Babycafé Den Bosch

Geschatte leestijd: 3 minuten

Je bent zwanger en er gebeurt van alles in je lichaam, maar ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereid je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (aanstaande of juist al ervaren) ouders.

Maar ook als dit je tweede, derde of … kindje is, heb je behoefte aan contact, gezelligheid en uitwisseling.

Daarvoor is het Babycafé bedoeld!

Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heel leuk om jou daar te ontmoeten. Overweeg je een draagconsult of hechtings-coaching? Ik vertel je er graag meer over. Het café is eens per maand op woensdagochtend. De meeste ochtenden ben ik zelf aanwezig, vraag me gerust wanneer ik er ben.

Dragen

Zeker in de deze tijd starten we het Babycafé meestal met een wandeling door het prachtige naastgelegen Bossche Broek. Het fijnste is om te wandelen met je kleintje in een doek of draagzak. Wil je daar graag wat hulp bij, kom dan wat vroeger, dan zorg ik dat je met een goed en veilig afgeknoopte doek op stap kunt.

Ben je nog wat onzeker over het dragen? Ik help je op weg met tips & tricks. Er is niet voldoende tijd voor een volledig consult, maar soms zijn één of twee tips net wat je nodig had.

Ook kun je een draagzak of draagdoek tijdens de wandeling uitproberen. Dan weet je hoe zo’n drager voelt als je er wat langer mee loopt. Laat het wel van tevoren weten als je een doek of drager wil uitproberen, dan zorg ik dat ik die bij me heb.

Babycafé Den Bosch

Graag willen we met het Babycafé Den Bosch een plek bieden waar je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen -die met het ouderschap samengaan- kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo hem/haar uit de brand te helpen.

Voeden? Graag! Huilende baby’s? Geen probleem. Voor de iets grotere baby’s en dreumesen hebben we een speelhoekje.

Wanneer?

Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 10.00 uur -12.00 uur. Het Babycafé is gratis; wel moet je je even aanmelden. Je krijgt dan alle gegevens.

Waar?

Moeke Den Bosch
De Pettelaarseschans 1
5216 CG Den Bosch

Gratis voor de deur parkeren, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en alle ruimte zodat we de 1,5 meter goed kunnen waarborgen. Het Babycafé Den Bosch is gratis, je betaalt alleen eigen drankje of iets lekkers, dit is alleen mogelijk met pin.

Programma babycafé

We starten de ochtend met een gastpreker, maar nu in deze tijd  regelmatig met een wandeling. Wil je liever niet wandelen, geen probleem je bent uiteraard ook van harte welkom. Je kunt er dan voor kiezen om na de wandeling te komen, zo rond 11 uur.

De initiatiefneemsters Leonie Verhulst (baby,- en zwangerschapstherapeut, voetreflextherapeut),  Kim de Gouw als vast aanspreekpunt voor borstvoeding en Rachel Verweij (hechtingscoach en draagdoekconsulente) zijn afwisselend aanwezig voor vragen en tips.

Ontmoet alvast andere bezoekers van het Babycafé of denk met ons mee via onze besloten Facebook pagina.