doek of draagzak huren: probeer de drager van je keuze rustig uit

draagzak huren draagdoeken
bestel de doek die bij JULLIE past!

Tevredenheidsgarantie!

Weet je niet zeker of een draagdoek of draagzak wel past bij jou? Twijfel je of je kindje het fijn zal vinden in de drager? Probeer de drager van je keuze rustig thuis uit, voor slechts een tientje per twee weken! Vrijblijvend en gemakkelijk. Ik wil dat jij tevreden bent, en ook echt je kindje kunt gaan dragen. Een draagdoek die in de kast belandt vind ik zó zonde – voor jou, voor je baby en van het geld!

Mocht hij niet bevallen, dan kan ik je ook nog helpen om een drager te vinden die beter bij jullie past. Met mijn 18 jaar ervaring als gecertificeerd draagdoekconsulent (en moeder ;-)) vind ik altijd een oplossing.

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je kunt IEDERE draagdoek of draagzak huren en zo op je gemak uitproberen. Bestel hem in de webshop. Vul bij ‘opmerkingen’ in dat het om huur gaat. Bewaar de doos en gebruiksaanwijzing goed. Als de babydrager niet de juiste is voor jou, stuur je hem terug en krijg je de aanschafprijs retour (min €10,- huur per twee weken) of je ruilt hem om voor een andere doek of zak. Wil je hem graag houden dan hoef je helemaal niets te doen! Geen gehannes met omruilen voor de juiste kleur, of op en neer naar het postkantoor.

En de verzendkosten dan?
Je kunt je babydrager ophalen in Boxtel of laten verzenden; de portokosten zijn voor jouw rekening. Dit geldt zowel voor de porto naar je toe als de retour-porto. Verzenden kost €6,75 per keer. Als je de drager besluit te houden reken ik géén porto boven de €65,-.

Vakantie
Ook een draagzak huren voor de vakantieperiode is mogelijk. Als je al zeker weet dat je de draagzak aan het einde gaat terugsturen, laat me dat even weten, dan stuur ik je een reeds gebruikte draagzak. De kleur doet er voor jou immers minder toe. Je kunt de drager maximaal twee weken vantevoren bestellen – geef even aan wanneer ik hem moet verzenden. De huur gaat in vanaf het moment van ontvangst.

Netjes
Ik ga ervan uit dat je de drager netjes gebruikt. Komen er beschadigingen/ gaten in, of vlekken die ik er niet uit kan wassen, dan is dit jouw risico. Wellicht kun je het verhalen op je verzekering. Dierenharen ook verwijderen! Spuug- of stofvlekjes, ontstaan door normaal gebruik zijn natuurlijk geen probleem. Ik was de dragers weer voor ze terug worden geplaatst in de webshop – met korting. Zo maak ik andere ouders weer blij met een goedkope drager :-).

Huren na een consult
Na een consult weet je meestal precies wat je aan je babydrager hebt. Een doek of draagzak huren is dan niet nodig. Mocht je toch graag een drager een tijdje willen uitproberen, dan kan dat natuurlijk ook. Let wel: mocht je aan het einde besluiten géén babydrager aan te schaffen, dan reken ik de volledige consultkosten. Dus ook het half uur gratis consult dat als service bij je babydrager hoort.

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby