doek of draagzak huren: probeer de drager van je keuze rustig uit

Geschatte leestijd: 2 minuten

draagzak huren draagdoeken
bestel de doek die bij JULLIE past!

Tevredenheidsgarantie!

Weet je niet zeker of een draagdoek of draagzak wel past bij jou? Twijfel je of je kindje het fijn zal vinden in de drager? Probeer de drager van je keuze rustig thuis uit, voor slechts een tientje per twee weken! Vrijblijvend en gemakkelijk. Ik wil dat jij tevreden bent, en ook echt je kindje kunt gaan dragen. Een draagdoek die in de kast belandt vind ik zó zonde – voor jou, voor je baby en van het geld!

Mocht hij niet bevallen, dan kan ik je ook nog helpen om een drager te vinden die beter bij jullie past. Met mijn 18 jaar ervaring als gecertificeerd draagdoekconsulent (en moeder ;-)) vind ik altijd een oplossing.

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Je kunt IEDERE draagdoek of draagzak huren en zo op je gemak uitproberen. Bestel hem in de webshop. Vul bij ‘opmerkingen’ in dat het om huur gaat. Bewaar de doos en gebruiksaanwijzing goed. Als de babydrager niet de juiste is voor jou, stuur je hem terug en krijg je de aanschafprijs retour (min €10,- huur per twee weken) of je ruilt hem om voor een andere doek of zak. Wil je hem graag houden dan hoef je helemaal niets te doen! Geen gehannes met omruilen voor de juiste kleur, of op en neer naar het postkantoor.

En de verzendkosten dan?
Je kunt je babydrager ophalen in Boxtel of laten verzenden; de portokosten zijn voor jouw rekening. Dit geldt zowel voor de porto naar je toe als de retour-porto. Verzenden kost €6,75 per keer. Als je de drager besluit te houden reken ik géén porto boven de €65,-.

Vakantie
Ook een draagzak huren voor de vakantieperiode is mogelijk. Als je al zeker weet dat je de draagzak aan het einde gaat terugsturen, laat me dat even weten, dan stuur ik je een reeds gebruikte draagzak. De kleur doet er voor jou immers minder toe. Je kunt de drager maximaal twee weken vantevoren bestellen – geef even aan wanneer ik hem moet verzenden. De huur gaat in vanaf het moment van ontvangst.

Netjes
Ik ga ervan uit dat je de drager netjes gebruikt. Komen er beschadigingen/ gaten in, of vlekken die ik er niet uit kan wassen, dan is dit jouw risico. Wellicht kun je het verhalen op je verzekering. Dierenharen ook verwijderen! Spuug- of stofvlekjes, ontstaan door normaal gebruik zijn natuurlijk geen probleem. Ik was de dragers weer voor ze terug worden geplaatst in de webshop – met korting. Zo maak ik andere ouders weer blij met een goedkope drager :-).

Huren na een consult
Na een consult weet je meestal precies wat je aan je babydrager hebt. Een doek of draagzak huren is dan niet nodig. Mocht je toch graag een drager een tijdje willen uitproberen, dan kan dat natuurlijk ook. Let wel: mocht je aan het einde besluiten géén babydrager aan te schaffen, dan reken ik de volledige consultkosten. Dus ook het half uur gratis consult dat als service bij je babydrager hoort.