1:1 coaching naar een hechte band en een tevreden baby, zonder zorgen

Als jij een moeder bent die met verdriet terugkijkt op de start van haar vorige kindje, en als je voelt dat je het deze keer heel anders wilt aanpakken, dan laat ik jou graag de weg zien naar een ontspannen, helende start waarbij hechting met je baby centraal staat.

Om allerlei redenen kan de start met je vorige kindje lastig zijn geweest, bijvoorbeeld:

  • Je baby was te vroeg geboren, huilde heel veel of had reflux
  • Je had veel stress, om wat voor reden dan ook
  • Je bent jezelf kwijtgeraakt door alle adviezen van buiten

Je kijkt terug op een moeilijke periode, je hebt wellicht spijt of rouwgevoelens over hoe het is gegaan. Dit maakt dat je in je huidige zwangerschap meer onzekerheid voelt, en dat je je zorgen maak of het wel goed komt. Terwijl je ergens weet dat je zou moeten ontspannen, en je graag zou willen genieten. Dat is normaal, heel veel moeders maken dat mee. Tegelijkertijd hoef je het niet allemaal zelf uit te vinden. In de 18 jaar dat ik nu draagconsulent en hechtingscoach ben heb ik het zo vaak gehoord : “als ik dát nou eerder had geweten!”.

Niet alleen

Wil jij hier ook hulp bij? Heb je geen zin om steeds het internet af te struinen als je onzeker bent? Wil je gewoon iemand kunnen bellen die je vertrouwt? En wil je bovendien de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt? Dat het helemaal goed komt met de hechting met je baby? En dat jullie als partners elkaar niet kwijtraken in dat woelige eerste jaar?

Dan begeleid ik jouw gezin heel graag met mijn jarenlange kennis en ervaring. Ik gun ouders en baby zó erg een goede start. Ik weet dat het kan!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier mijn online presentatie: Hoe je vol zelfvertrouwen een hechte band krijgt en een tevreden baby, zonder je zorgen te maken of je het wel goed doet.

Wil je me liever meteen spreken? Ik maak de tijd voor je, ik luister naar je verhaal en dan kijken we samen wat voor begeleiding past bij jullie. Hier kun je een afspraak maken in mijn agenda. Ik hoor graag van je!

hechting baby hoe dan? coaching