Coaching ‘handsfree hechting’

Mínder zorgen, twijfel en onzekerheid

Méér verbinding, plezier en genieten van een hechte band met jouw tevreden baby

hechting baby hoe dan? coaching

Ben jij zwanger en herken je dit?

  • Je verlangt ernaar vol zelfvertrouwen, liefde en ontspanning je moederschap in te gaan
  • Een goede hechting met jouw baby, zodat die zich veilig en geliefd gaat voelen, is voor jou het állerbelangrijkste.
  • Je voelt je soms best wel onzeker en alleen – je zou willen dat er iemand was die echt begreep wat jij doormaakt
  • Dit is niet jouw eerste bevalling, maar één ding weet je zeker: je wilt dat het deze keer anders gaat!
  • Als bewuste moeder bereid je je goed voor om de juiste keuzes te maken voor jou en je baby, maar er is zóveel informatie
  • Je kijkt met verdriet en pijn terug op je vorige kraamtijd: je hebt je overrompeld gevoeld of uit je kracht.
  • Maar ook als dit je eerste zwangerschap is, kunnen onzekerheid, zorgen en angst je dwars zitten.

Wil jij hierin NU verandering brengen? Wil je áf van het gepieker en de zorgen, en toe naar zelfvertrouwen, zekerheid en genieten? Wil jij je kansen op een postpartum depressie, een huilbaby of een vroeggeboorte flink kleiner maken? Ik laat jou graag de weg zien naar een ontspannen, helende start, waarbij hechting met je baby op één staat.

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te vinden. In de 18 jaar dat ik moeders begeleid, heb ik het zo vaak gehoord : “als ik dát nou eerder had geweten!”.

Niet alleen

Wil jij hier ook hulp bij? Wil je iemand die naar je luistert, de draadjes in je hoofd ontvlecht? Iemand die je helpt om vertrouwen te krijgen dat je de juiste keuzes maakt? Wil je de zekerheid dat het helemaal goed komt met de hechting met je baby, dat je je baby begrijpt en aanvoelt? En dat jullie als partners, als gezin, elkaar vast blijven houden in dat woelige eerste jaar?

Rachel met jongste dochter Fien

Ik ben Rachel Verweij (ir.), hechtingscoach, draagconsulent en moeder van drie, en ik help zwangere moeders naar een hechte band en een tevreden baby. Ik lever de snelle route, zonder heel veel uitzoekwerk en leeswerk. Zodat jij tijd en energie overhoudt en je je kunt concentreren op je baby en elkaar. Ik begeleid jouw gezin heel graag met mijn jarenlange kennis en ervaring. Ik gun ouders en baby zó erg een goede start. Ik weet dat het kan!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier mijn online presentatie: Hoe je vol zelfvertrouwen een hechte band krijgt en een tevreden baby, zonder je zorgen te maken of je het wel goed doet.

Wil je me liever meteen spreken? Ik maak de tijd voor je, ik luister naar je verhaal en dan kijken we samen wat voor begeleiding past bij jullie. Hier kun je een afspraak maken in mijn agenda. Ik hoor graag van je!

hoppediz hamburg groen ultralight forest

Wat kun je verwachten?

Samen stellen we je ideale begeleiding samen. Maatwerk dus.

Waaruit kan de begeleiding bestaan?

Module 1 Regie nemen: jouw lijf, jullie baby. Verwerking van je eerdere ervaring. Je gaat je voorbereiden op een bevalling, gouden uur en kraamtijd die écht passen bij jullie. Je maakt een ‘geboorteplan-plus’: het hechtingsplan. Je gaat meer contact ervaren met de baby in jouw buik, en met elkaar. En als je lijf het zwaar krijgt, leer je het te ondersteunen met een draagdoek.

Module 2 Een hechte band met je baby. In de roller-coaster van de kraamtijd kun je op me bouwen. Je krijgt begeleiding bij het zoeken van een ritme, omgaan met huilen, voeden en slapen. Je weet zeker dat je je baby altijd kunt dragen op een prettige, ergonomische en veilige manier. Je kunt al je zorgen bespreken en kunt genieten van deze bijzondere én zware tijd.

Module 3 Balans tussen hechten en ontdekken. Je leert wat je kunt verwachten in de rest van het eerste jaar met je baby en hoe je jullie hechte band kunt laten groeien. Natuurlijk weet je ook zeker dat je je baby prettig kunt blijven dragen als ze groter wordt en meer interesse krijgt in haar omgeving.

BONUS:
1) Tijdens het hele proces ben ik er voor jullie. We maken regelmatig een afspraak voor (telefonische) coaching: je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen – of gewoon even een luisterend oor.
2) Een draagdoek of draagzak naar keuze (waarde tot €179,-)
2) Draagjas naar keuze (waarde tot €329,-)

Investering

Jouw investering bedraagt momenteel € 1997,-. Hiervoor krijg je een privé hechtingscoach en draagconsulent tot jouw beschikking gedurende de laatste maanden van je zwangerschap en het woelige eerste trimester. In overleg is het mogelijk delen van het traject af te nemen, bijvoorbeeld als jouw baby al geboren is.

Voor wie?

Dit programma is niet voor iedereen. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag jouw wensen en behoeften. Als ik denk dat ik jullie níet kan helpen zal ik daar heel eerlijk in zijn (en wie weet ken ik iemand die jullie wél kan helpen). Als ik denk dat ik kan helpen, komen we daar vanzelf bij. Hier kun je in vier muisklikken een afspraak maken in mijn agenda. Je vult een korte vragenlijst in en ik bel jou op het afgesproken tijdstip. Tot horens!

Rachel en haar gezin

Oei, dat is wel veel geld ?!?

Klopt. Het is veel. Maar: het is het alleszins waard! Hoeveel is het waard als je baby zich veilig en geborgen voelt? Als de borstvoeding slaagt? Als jullie als partners verbondenheid blijven voelen? Als je baby niet overmatig gaat huilen? Als je de beste basis legt voor jullie leven als gezin? Een basis waarvan je zelfs in de puberteit de vruchten zult gaan plukken?

Onderzoek laat zien, dat kinderen die veilig gehecht zijn, het later op allerlei vlakken in het leven beter doen. Ook zijn ze gemakkelijker op te voeden voor ouders, simpelweg omdat je elkaar beter ‘verstaat’.

Bovendien: je kunt wellicht besparen op andere uitgaven. Op baby uitzet lijstjes staan allerlei onzinnige dingen. Sommige ouders besluiten dat ze die dure babykamer niet nodig hebben, en ook de buggy kan vaak goedkoper. Investeren in jullie band is vele malen belangrijker dan investeren in spullen voor je baby.

En natuurlijk kun je ook in termijnen betalen, als dat het makkelijker maakt.

Werkt het wel in mijn situatie?

Waarschijnlijk wel! Ik heb inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het begeleiden van moeders, en heb echt héél veel verschillende situaties voorbij zien komen. Veel dingen zijn universeel: alle baby’s hebben dezelfde basisbehoeften. Dat wordt wel de ‘blauwdruk’ genoemd. Je kunt je kansen op bijvoorbeeld een huilbaby, postnatale depressie of vroeggeboorte flink verkleinen. Als je nog twijfelt, vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Heb jij een medisch bijzondere situatie? Dan begeleid ik jou graag samen met een zeer kundige medisch bioloog: Marianne Bleumink. Samen zorgen we ervoor dat jij kunt begrijpen en accepteren wat in je lijf aan de hand is. We maken een voorstel op maat. De begeleiding bij de hechting is perfect afgestemd op jouw medische situatie! marianne bleumink hellp hechting hulp

Wil je weten of het inderdaad ook in jouw situatie zinvol is om je door mij te laten begeleiden? Vraag dan gewoon een gesprek aan – geheel vrijblijvend. Wie weet wat het je brengt :-).

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby