Koop hier de fijnste draagdoek of draagzak!

Alles in deze winkel is uitgebreid getest en goed bevonden door de draagdoekconsulent – shoppen met een gerust hart dus. En omdat ik daar zo’n vertrouwen in heb durf ik je een tevredenheidsgarantie te geven. #1 service op je draagdoek of draagzak!

Moeilijk kiezen? Ik help je graag! Of lees de keuzehulp. Meer hulp? Boek een (Skype)-consult in Boxtel (omgeving Den Bosch).

Er zijn zoveel verschillende draagdoeken en draagzakken te koop op internet, dat het vaak moeilijk is door de bomen het bos te zien. Veel babydragers belanden ongebruikt op Marktplaats; wil je zeker weten dat dit jou niet gebeurt? Wil je een draagdoek of draagzak kopen die past bij jou en je baby? Laat je dan door mij adviseren over de juiste keuze! Je kunt ook je babydrager een tijdje uitproberen.
En als er bijzonderheden zijn (een tweeling, bekkenklachten bij jouzelf, of bij je baby: reflux, veel huilen, prematuur geboren, een handicap), is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken. Het is dan verstandig om een consult te boeken, bij mij in Boxtel, bij je thuis, of bij een consulent in jouw regio. Je kunt trouwens in dat soort situaties vaak ook extra veel plezier beleven aan een goede babydrager.