Wat zeggen andere ouders?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tevreden? Hier kun je dat delen met andere ouders.

Filmpjes of een foto van je baby in de doek ontvang ik ook graag en plaats ik op mijn Facebook pagina. 

Alvast bedankt!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
Lucia de Boer schreef op 10 juni 2019 om 20:29
Heel blij met mijn LennyLamb peuter draagzak. Geweest bij inloopochtend en zeer hartelijk ontvangen door Rachel. Voor iedereen werd uitgebreid de tijd genomen. Ze weet veel over dragen en geeft handige tips. Ik kan haar service van harte aanbevelen!
Roos Koeter schreef op 29 mei 2018 om 11:09
Ontzettend fijn geholpen door Rachel. Ze nam ruim de tijd en "even" voeden tussendoor was ook geen probleem. Intussen kwam de volgende afspraak ook al aan maar dat was absoluut niet vervelend. Het werd een heel erg gezellig consult met veel uitproberen, voeden en kleurtjes kiezen. Ook heeft Rachel goed contact met een collega als zij zelf toevallig de kleur niet meer op voorraad heeft die je leuk vind. Erg fijn, goed en professioneel geholpen.

Wij zijn erg blij met onze Tula Free To Grow en zouden niet meer zonder kunnen, zeker niet bij hang dagen en met het verzorgen van mijn paarden.

Groetjes,

Roos en Bram
Myrna Mondria schreef op 28 mei 2018 om 09:06
Bij Creation Verloskundigen heb ik een workshop gevolgd van Rachel. Een leerzame, gezellige en zeer ontspannen middag, waarin ik allerlei zakken en doeken kon testen. Ideaal om zo een fijne draagzak te vinden, omdat je echt voelt hoe die zit. Het oefenen met het omdoen van de draagdoek heeft me veel vertrouwen gegeven voor het eerste gebruik, toen mijn kleine meid eenmaal geboren was. Wat heerlijk om in de kraamweek haar al bij me te kunnen dragen! Wij hebben een draagdoek en draagzak aangeschaft en zijn over beide zeer tevreden. Omdat ons kleine meisje wat vroeg was geboren en daardoor vrij klein, hebben we ook nog per e-mail contact gehad met Rachel of ze al in de draagzak kon; erg goed advies gekregen. We genieten volop van het dragen van ons kleintje 🙂 Myrna
Maaike schreef op 24 april 2018 om 07:15
De Mamalila Softshell draagjas besteld. Toen mijn keuzekleur nageleverd moest worden, heeft Rachel deze vanuit Duitsland direct naar mij laten versturen zodat er zo min mogelijk vertraging overheen ging. Dit kwam erg goed uit aangezien ik alleen nog in mijn winterjas paste 😉
Kleur framboos is net zo mooi als op het plaatje op de website, hij zit heerlijk en ik kan niet wachten tot ons zoontje geboren is en ik hem kan dragen in een doek in deze jas 🙂
Marianne van de Weerd schreef op 15 februari 2018 om 09:09
Recent heb ik een Mamalila draagjas besteld. Tijdens het bestelproces ben ik continue op de hoogte gehouden van de status ervan. Erg fijn! Er was een defect aan de jas, waarover ik van tevoren ben geïnformeerd en direct een oplossing voor werd aangedragen door Rachel. Het contact heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Ondertussen heb ik al veel plezier van deze jas gehad!
Marloes Badenbroek schreef op 20 januari 2018 om 09:10
Een hele goede service. Rachel heeft veel moeite gedaan me te informeren over de juiste maat jas. Ik kan fijn gaan dragen 🙂
Hanne Rossey schreef op 23 november 2017 om 09:11
Ik ben heel tevreden van de softshell draagjas van mamalila. De bestelling verliep heel vlot! De jas kwam in een erg verzorgd en persoonlijk pakje toe. Bedankt!
Linda Vissers schreef op 17 november 2017 om 09:17
Zowel bij mijn eerste kindje als nu bij mijn tweede heeft Rachel me ontzettend goed geïnformeerd en geadviseerd over de diverse draagmogelijkheden. Ze is enthousiast en neemt veel tijd voor je. Ook denkt ze met je mee en biedt ze je de mogelijkheid om een draagzak tegen een schappelijke prijs uit te proberen. Hartelijk dank Rachel voor al je hulp en je betrokkenheid! Groetjes Linda Vissers
Angela Dennison-Spiga schreef op 17 november 2017 om 09:17
Een draagjas besteld, en 2 dagen later al in huis! Ook nog eens mooi verpakt met een leuk kaartje en lekkere thee er bij. Goede, snelle service!
Esther van de Scheur-Koopmans schreef op 6 november 2017 om 09:21
Super service! Rachel trekt alles uit de kast om er voor te zorgen dat je helemaal tevreden bent.
Leonie Coolen schreef op 3 oktober 2017 om 11:09
Onlangs een fijne Mam Winterinsert gekocht voor de herfstige dagen en voor straks in de winter als extra laagje onder de draagjas. Super snelle levering in een mooi ingepakt pakketje, een echt cadeautje!

Ik ben een ontzettend tevreden dragende mama ? in weer en wind nu!
Lisette Berghuis schreef op 26 september 2017 om 18:59
Ik heb een MaM draagcover besteld, zodat we in de winter niet met skipakken oid moeten gaan werken, maar ik gewoon in mijn eigen jas kan en mijn zoon met niet al te dikke kleding in de draagzak.
Het pakket werd snel geleverd en hoe leuk is het dat het pakket ingepakt was met cadeaupapier! Een handgeschreven kaartje maakte het helemaal af. Een heel fijne shop ervaring dus 🙂
Margje schreef op 25 september 2017 om 08:19
Na goed en snel advies van Rachel de draagjas MaM unisex gekocht. Mijn man en ik hebben hem beide al een paar keer gedragen, een erg handige jas. Het ontvangen van het pakketje voelde een klein beetje als een cadeautje 🙂 Leuk ingepakt, met een geschreven kaartje en een kleine verrassing erbij. Dankjewel!
Chantal Pol-Verheijen schreef op 28 augustus 2017 om 09:24
Ontzettend mooie draagjas gekocht. Kan niet wachten om hem gaan te gaan gebruiken. Ontzettend mooie stuk tekst erbij en een lief kaartje, bedankt!
Suze Van Den Heuvel - van Der Kraay schreef op 24 augustus 2017 om 09:25
Super service en erg blij met de Hoppediz draagzak!!!!
Yentl Driesen schreef op 22 juli 2017 om 09:35
Wij zijn heel erg blij met onze twingo tweelingdrager. Dankjewel voor het meedenken om een oplossing te vinden voor het leveringsprobleem van de infant inserts.
Allyson Grütgen schreef op 12 juli 2017 om 09:25
Een geweldige mamalila jas ontvangen! En een goed advies over de juiste maat. Zeker een aanrader!
Sofie Boekee schreef op 23 juni 2017 om 09:30
De workshop 'dragen' gevolgd bij Rachel. Deze was erg informatief en bovendien gezellig! Iedereen mocht alles uitproberen en Rachel stond klaar om iedereen te helpen. Heel fijn omdat je zo meteen weet wat het beste bij jou past! Ook deed ze iedere knooptechniek voor zodat je een goed voorbeeld had. Aan het einde van de workshop heb ik meteen een mooie doek besteld. Zou het iedereen die interesse heeft in dragen aanbevelen!
Minke schreef op 23 juni 2017 om 05:53
Onze kleine kon vaak alleen getroost worden wanneer hij bij je was, maar om hem steeds vast te houden leek me niet zo'n goed idee en ergonomisch ook niet heel erg prettig voor de baby (en voor ons). Toen ben ik op internet gaan zoeken naar andere mogelijkheden en zo kwam ik bij Rachel terecht. Op dinsdagavond gemaild en woensdagochtend kon ik nog last minute een workshop bijwonen. Geweldig! Tijdens de workshop hebben we veel kunnen oefenen met de verschillende doeken die er zijn. Rachel legt heel rustig en kundig uit hoe je de doek het beste kunt knopen. Ze neemt de tijd voor je en kijkt met je mee wanneer je doek zelf gaat knopen. Ook krijg je nog diverse tips.
Ik heb erg veel gehad aan de workshop en na afloop had ik een voldaan gevoel. Onze kleine man draag ik nu verantwoord bij me dankzij Rachel!
Linda Van de Griendt schreef op 9 mei 2017 om 09:31
Na de geboorte van ons meisje eerst contact gehad via de mail over het dragen van prematuur geboren kinderen (en meteen allerlei fijne artikelen daarover gekregen) met daarna weer een erg nuttig draagconsult. Erg fijn dat iemand met veel ervaring met dragen, even mee kijkt, hoe je zo'n klein meisje het best kan dragen. Nu vol vertrouwen aan het genieten van het dragen.

‘Waardevol ondernemen’ voerde een onderzoek uit onder mijn klanten. Hier vind je ekele citaten:

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
Service: 9,1
Kwaliteit van producten: 9,1
Klantvriendelijkheid: 9,4
Bereikbaarheid: 8,5
Snelheid van leveren: 8,8

Goed, vriendelijk en deskundig advies.

Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de 'real life' situatie.

Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.

Leuke vrouw, fijn persoon, 'mensenmens', warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.

Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust.

Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting.

Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.

Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.

"Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.

Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk.