Wat zeggen andere ouders?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tevreden? Hier kun je dat delen met andere ouders.

Filmpjes of een foto van je baby in de doek ontvang ik ook graag en plaats ik op mijn Facebook pagina. 

Alvast bedankt!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
Marina de Vries schreef op 6 mei 2012 om 20:13
Mijn zoontje heeft heupdysplasie. Tijdens mijn consult bij Rachel merkte we al aan zijn reactie dat hij zijn beentjes niet goed kon spreiden. De ring-sling bleek hij wel goed te vinden dus kocht ik deze in een mooie donkerblauwe kleut. Later bleek dus dat hij een heupafwijking had en kreeg hij een Pavlik bandage. Daarmee kon ik hem gewoon lekker blijven dragen in de ring sling. Gisteren is hij overgestapt naar een ‘normaal’ spreidbroekje en ook daarmee draag ik hem in de ring sling. Sterker nog, volgens de orthopeed is het juist goed voor de ontwikkeling van de heupjes om je baby in een draagdoek of zak te dragen, en dat doe ik met plezier! Rachel bedankt voor je hulp en de mooie draagdoek, wij hebben er veel plezier van! Groetjes Marina
Liesbeth schreef op 23 oktober 2011 om 16:54
Beste Rachel,

Gisteren zijn mijn man en ik met onze dochter Anne-Sophie bij je langs geweest voor de aanschaf van een drager. Dankjewel voor de tijd die je voor ons nam en voor je goede advies!
We hebben vandaag al samen een wandeling met de hond gemaakt. Dat was leuk natuurlijk, want in de kinderwagen kun je niet zo lekker om je heen kijken. Normaal is het eind van de middag / begin van de avond heel onrustig. Nu hebben we ontspannen kunnen eten met Anne-Sophie bij ons. Ik zit nu achter mijn laptop met ons meisje heerlijk rustig in de draagzak tegen me aan. Het is alleen wel zo'n alert meisje dat ze niet lekker in slaap valt.....
Anneke van Brussel schreef op 19 oktober 2011 om 19:09
Hallo Rachel,
We zijn er echt blij mee! Afgelopen zaterdag hadden we familiefeest en de draagdoek meegenomen. We kregen veel leuke reacties!
Janneke Reijnders schreef op 19 oktober 2011 om 19:06
Hoi Rachel,
Hierbij een eerste reactie op het gebruik van de doek.
Vrijdag heb ik 'm kort even thuis geprobeerd en Maaike viel prompt in slaap. Heerlijk. Zaterdag hadden we familiefeest en hebben we lekker een stuk gelopen. Hierbij wat foto's toegevoegd. Zo te zien vind Maaike het wel leuk. Ook nu viel ze weer in slaap. Terwijl ze dat in de wandelwagen niet doet. En een wandelwagen in het bos is toch minder praktisch.
Gisteren ben ik bijna de hele dag met de draagdoek op stap geweest. Het bevalt ons prima. de tweede keer dat ik de doek om deed viel ze al in slaap toen ik haar tegen me aan legde om haar in de doek te krijgen.
Ronald heeft de doek ook al 2x gebruikt en al geoefend met maaike in de doek en duca (hond) ernaast en dat gaat prima.
Agnieszka Bucholc schreef op 19 oktober 2011 om 19:00
Hallo Rachel,
De doek is vrijdag (een dag na ons gesprek) bij ons gekomen. Goed op tijd dus! Dank je wel dat je het nog op donderdag hebt verstuurd! zo kon ik met de doek nog voor ons vertrek naar Polen oefenen. De doek bevalt hartstikke goed! het is super comfortabel en Nathan vindt het ook heel leuk! Ik kan me nu bijna niet voorstellen dat ik zonder de doek kan! En het was zo super handig tijdens ons reis naar Polen en in Polen zelf! Dus nogmaals dank je wel!
lovely-thinks schreef op 27 september 2011 om 12:22
Hoi Rachel,

Het gaat heel goed met onze zoon in de draagdoek.
De reactie's op de avond-vierdaagse zul je ook wel vernomen hebben denk ik.
Omdat ik zeer te vreden ben heb ik jou link op mijn website vermeld.

https://www.everyoneweb.com/lovelythinks/

Groetjes
janneke schreef op 10 juli 2011 om 20:11
Hoi Rachel,

Wij zijn erg blij met de draagdoek. Heerlijk om onze dochter zo te dragen en ze vindt het heerlijk. Lekker wandelen met de hond en zo veel mogelijk om je heen kijken. En natuurlijk pas op het eind van de wandeling in slaap vallen.
We komen nog eens langs voor het rugdragen. Dat durven we nog niet, maar willen het wel heel graag.
Groetjes Janneke
Debby schreef op 16 april 2011 om 20:37
Hoi Rachel,

Bedankt voor je tips & adviezen. Fijn dat je me weer even wat nieuwe houdingen wil de leren. Lucas moet er nog wel even aan wennen. Ik hoop dat hij er straks net zo ontspannen van kan genieten als van de houding waar hij nu bijna uitgegroeid is.

tot ziens,
Debby
Anneke schreef op 13 maart 2011 om 11:17
Ook wij zijn helemaal blij met onze ringsling! Heerlijk om je kindje zo dicht bij je te hebben!
Flore wordt er helemaal rustig van en mama heeft haar handen vrij!
Bedankt voor het goede advies. Er volgt binnenkort een foto'tje!
Karin v/d Laar schreef op 31 januari 2011 om 12:37
Beste Rachel,

Na dat we de andere houding hebben geoefend gaat het helemaal goed met de draagdoek! Mikko valt het heerlijk in in slaap en hij wordt er erg relaxed van. Ook papa heeft de doek zelfs al 2 keer aangehad. Heel fijn. Als we nog wat leuke foto's hebben stuur ik ze nog door.

Bedankt en wie weet tot ziens.

Vriendelijke groeten,

Karin van de Laar
Heidy van Rooy schreef op 12 november 2010 om 11:36
Als kraamverzorgende heb ik info opgevraagd bij Rachel. Dezelfde dag kreeg ik al bericht met hele goede tips. Bovendien heeft ze me een weekje later nog eens benaderd om te vragen of ik mijn gezin, met haar tips heb kunnen helpen. Rachel super bedankt voor je hulp en je tips. Ik ga je site zeker promoten in mijn gezinnetjes.
Groetjes Heidy
Yvonne vd Burgt schreef op 2 november 2010 om 20:04
Thomas en ik zijn erg blij met de draagdoek. Het consult wat we hierbij hebben gekregen was erg fijn.Rachel is erg geduldig en denkt met je mee over je wensen. Dit is erg prettig!
Je bent een stuk zekerder over het gebruik van de doek en je kan deze, zonder eerst te worstelen, thuis meteen gebruiken.

Rachel super bedankt!!!

Groetjes,
Yvonne en Thomas

‘Waardevol ondernemen’ voerde een onderzoek uit onder mijn klanten. Hier vind je ekele citaten:

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
Service: 9,1
Kwaliteit van producten: 9,1
Klantvriendelijkheid: 9,4
Bereikbaarheid: 8,5
Snelheid van leveren: 8,8

Goed, vriendelijk en deskundig advies.

Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de 'real life' situatie.

Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.

Leuke vrouw, fijn persoon, 'mensenmens', warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.

Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust.

Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting.

Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.

Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.

"Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.

Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk.