Wat zeggen andere ouders?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Tevreden? Hier kun je dat delen met andere ouders.

Filmpjes of een foto van je baby in de doek ontvang ik ook graag en plaats ik op mijn Facebook pagina. 

Alvast bedankt!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet getoond.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar nadat wij deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
112 berichten.
Gerdien Kamperman schreef op 31 mei 2013 om 09:52
Sinds januari gebruik ik de Manduca in mijn werk en wat ben ik daar blij mee. De draagzak is heel gemakkelijk in gebruik. Voor mijn werk is dat echt nodig. Zo heb ik mijn handen even vrij voor de peuters en dreumesen, terwijl de baby langzaamaan in slaap valt. Daarna kan ik haar op veilige plek leggen waar ze heerlijk en rustig verder kan slapen. Bedankt voor het goede advies, Rachel.
Fiona schreef op 15 maart 2013 om 18:11
Hoi Rachel,
Mijn zoontje Boris is nu 8 maanden en ik ben de ring sling opnieuw gaan gebruiken.
Sinds ik nog wat draag tips van je heb gekregen hebben we er super veel plezier van!
Boris vindt het super gezellig op deze manier mee op pad te gaan!

Bedankt voor je hulp, als ik hem via internet ofzo had besteld was hij waarschijnlijk al snel in de kast beland.

Groetjes Fiona
Joyce schreef op 8 maart 2013 om 12:36
Hoi Rachel,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de tijd die je voor mij en Bregje genomen hebt en voor je goede hulp (tot 2 keer toe..) Ik heb uiteindelijk met de Meitai echt een goede keuze gemaakt. Woensdag meteen thuis uitgeprobeerd en het zat weer zo heerlijk. En in het ziekenhuis is het super. Ideaal omdat het ook zo snel aan en uit is. Heel handig dat ik niet lang hoef te knopen als Bregje onrustig is maar haar snel bij me kan dragen. Ze wordt meteen rustig zodra ik begin te lopen. Ze vindt het echt heerlijk!!! En de verpleging zegt al wat handig zo'n doek, nog nooit gezien... Echt enorm bedankt, ik stuur je via de mail nog een fotootje van ons saampjes!

Groetjes, Joyce en Bregje
Hans Sluijters, Boxtel schreef op 7 maart 2013 om 15:45
Ik werk als fysiotherapeut en behandelaar van veel bekkenklachten graag met Rachel samen; ze heeft altijd wel een oplossing. Fijn zo iemand in de buurt!
Andrea Pereboom schreef op 7 maart 2013 om 11:41
Hoi Rachel,
Een paar maanden geleden heb ik twee draagdoeken bij je gekocht. Ik wilde je even laten weten dat ik intussen bevallen ben van een gezonde dochter, ze doet het erg goed. En de draagdoek (Storchenwiege) is super! Ik draag haar bijna elke dag en op de dagen dat ze wat ' hangerig' is wat langer, ze reageert er erg goed op (en ik dus ook ;). De Manduca hebben we nog niet geprobeerd, dat komt nog wel. Wellicht dat ik dan nog wat vragen heb. En o ja, mijn vriend draagt ook! Daar hadden we het toen nog even over. Hij vindt het fijn dat hij haar op die manier ook rustig kan krijgen (ik heb nog de borstvoeding zeg maar).
Groetjes,
Andrea
Laurien schreef op 4 maart 2013 om 16:02
Afgelopen zaterdag had ik mijn Babyshower. Mijn zus had geregeld dat we daarvoor een draagdoekenworkshop kregen. Ik had 3 vriendinnen uitgenodigd om mee te doen. We waren met 5 zwangere vrouwen en werden snel enthousiast. Nadat we eerst de tricodoek hadden geprobeerd. Met de vele tips en trucs dat was heel handig. Ik heb al een tricodoek en deed hem dus altijd verkeerd voor! Mijn zoontje zat altijd te laag! Na de instructies en het oefenen met de echte babypop merkte ik dat het veel makkelijker gaat als je goed knoopt! Daarna oefenden we met de geweven doek. Heerlijk om het verschil te voelen. Voor iedereen was dit een speciale ervaring. Er zijn die dag 3 doeken verkocht. En het was mooi om te zien dat iedereen zijn eigen voorkeur had om verschillende redenen. Ik heb ook een tricodoek aangeschaft met goede bedoelingen, maar nu voel ik me zekerder om het vaker te gebruiken! Met nog een geweven doek erbij zal ik de aankomende tweeling zeker vaak gaan dragen.
Nu willen we graag nog een keer een workshop met hoe goed rug te dragen! Maar dat komt vast wel goed.
Rachel bedankt voor al je informatie, tips en geduld. We hebben er enorm van genoten en nog lang na gepraat. Iedereen was enthousiast en we gaan elkaar nog wel vaker treffen!

Bedankt voor alles,
Laurien
Linda schreef op 25 februari 2013 om 08:29
Het kostte wat moeite om plezier te krijgen in de draagdoek. Het leek me zo simpel, gewoon even oefenen, maar het bleek een stuk lastiger. Tegen de tijd dat ik Kai in de doek had was ik kapot en Kai ook. Hij kon dan even slapen, heel even en werd dan weer huilend wakker. Ik ben bij Rachel langs geweest om mijn knooptechniek goed onder de knie te krijgen, toch bleef het worstelen.
Toen heb ik met Rachel gemaild over mijn problemen, ze reageert super snel en denkt heel goed mee en ze kwam met de tip dat ik de doek mogelijk te strak deed in het nekje van Kai, dat bleek de oplossing. Nou zijn we al een paar keer met de draagdoek naar de dierentuin geweest, ideaal, geen gedoe met de kinderwagen en ook niet steeds Kai op hoeven tillen om naar de visjes te kijken (hij is nu bijna 5 maanden en de visjes vindt hij het leukst).
Bedankt, Rachel, voor het zo super meedenken.
Mascha & Antoon schreef op 12 februari 2013 om 21:09
Me and Antoon both came for a consult to Rachel's house. She showed us how to carry the baby in the front cross carry, with both, elastic doekje en woven doekje. Was good to learn the difference 🙂 She also introduced us to the rucksack carry which we still need to practise better! All in all it was a very helpful and friendly experience! Thanks a lot Rachel and tot folgende keer! Mascha, Antoon and Lisette
Lydia Daniëls schreef op 4 januari 2013 om 19:01
De basis workshop was een super leuke ervaring om te volgen. Het is geweldig om te ervaren hoe natuurlijk het aanvoelt om je kindje zo dicht bij je te dragen. Dit ervaar je al met het oefenen met de pop, laat staan als je kindje daadwerkelijk in de draagdoek dicht tegen je aan zit!
Rachel geeft de workshop op een fantastische manier, enthousiast en met volle overtuiging!
Een aanrader voor iedereen om de workshop te volgen!
Inmiddels is onze dochter Myrthe geboren op 22-12-2012 en heb ik de draagdoek al een paar keer uitgeprobeerd! Zie fotoboek!
Geweldig handig om je handen vrij te hebben en je kindje rustig bij je te hebben.

Rachel bedankt!
Groetjes van Lydia, Erik en Myrthe
Hilal ALTIN schreef op 20 december 2012 om 13:15
Beste Rachel,

Ik had de rugtechniek nog niet helemaal onder de knie, maar na het Skype-consult heb ik er een meer vertrouwd gevoel over gekregen. Ik weet nu op welke punten ik moet letten en het was alsof ik bij jou thuis was. Fijn dat de technologie zo meewerkt!
Je hoort nog van ons.

Groeten,
Hilal
Ingrid de Wilde schreef op 31 oktober 2012 om 08:25
En nu ben ik ook nog de winnaar geworden van de babylegs. Wat een verwennerij. En ze zullen inderdaad mooi bij de manduca en draagdoek passen.
Barbara Smetsers schreef op 30 oktober 2012 om 11:50
Ik vond het een super leuke workshop afgelopen woensdag! de basisworkshop en rugdragen waren beide de moeite waard! En wat 'n leuke locatie, het oude luchthavengebouw in Meerhoven!
Dankjewel Rachel!
Ingrid de Wilde schreef op 24 oktober 2012 om 19:26
Beste Rachel,

Nog bedankt voor de fijne training een tijdje geleden. Ik vind het erg fijn om Rozemarijn te dragen. Het geeft haar toch de nodige rust en geborgenheid die ze nodig heeft.
Wendy Jansma schreef op 11 oktober 2012 om 10:38
Hallo Rachel,
Na de workshop gisteren heb ik vanmorgen voor het eerst geoefend – volgens mij ging het van de eerste keer meteen goed. Loek is meteen in slaap gevallen en ik kon eindelijk het een en ander doen in het huishouden! Terwijl ik aan het schrijven ben, zit Loek weer op mijn rug. Hij is rustig – heerlijk! Ik was bang dat het me nooit zou gaan lukken en kijk nu!

groetjes,
Wendy
Hilal en Erol schreef op 23 september 2012 om 19:01
Beste Rachel,
Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben meteen al de doek gebruikt. Vandaag zijn we naar de stad geweest en Erol droeg Merdan op zijn borst (zie foto).Merdan vindt het erg fijn in de doek. Eerst een beetje huilen maar daarna was hij stil en keek een beetje rond. Na een tijdje sliep hij rustig. Gisteren heb ik de doek meteen gewassen en vandaag gestreken. Hij was al wat zachter.
Bedankt voor je fijne advies!
Menno en Naomi schreef op 10 september 2012 om 20:03
Wij hebben vanmorgen een geweldig gastvrije ontvangst gehad van Rachel! Ze heeft echt de tijd genomen om ons te helpen onze eigen draagzakken zo comfortabel mogelijk te dragen. Ook hebben we de Manduca draagzak samen uitgeprobeerd bij ons dochtertje en hebben daar vandaag al enorm veel plezier van gehad!
De deskundigheid en betrokkenheid van Rachel is een waar cadeau en absolute aanrader!!
Lenneke Verboom schreef op 10 september 2012 om 20:01
Hoi Rachel,
Sinds we de draagzak hebben is Lisa een stuk rustiger. Fijn! In de bijlage 2 foto's van mij en Lisa (diep in slaap) 🙂
Bedankt en groetjes,
Lenneke
Astrid van Moorsel schreef op 27 augustus 2012 om 12:29
Beste Rachel,

Afgelopen donderdag ben ik bij je geweest en uiteindelijk voor een draagzak gekozen. We hebben het meteen in de avond ingezet en een geweldig resultaat. Ze viel vrij snel in slaap en in de periode dat ze in de avond normaal huilt heeft ze anderhalf uur geslapen. En ook ik heb ervan genoten, er is niets lekkerder dan je eigen dochter zo dicht tegen je aan te hebben.

Nogmaals bedankt,

Astrid
Marielle van Velzen schreef op 8 augustus 2012 om 13:20
Een aantal maanden geleden zijn mijn man en ik met onze vriendin bij je op een spoedcursus geweest. Nu Julia, onze dochter eenmaal geboren is genieten we niet alleen volop van haar, maar ook van de Manduca rugzak en de New Native Carrier.
De draagdoek heeft ons echt gered de eerste weken. Ze spuugde zoveel dat we haar zoveel mogelijk rechtop moesten houden en dankzij de doek had ik mijn handen vrij om ook nog wat andere zaken te doen.
Met vriendelijke groeten,

Marielle van Velzen
Bart en Wendy schreef op 11 juli 2012 om 06:18
Hallo Rachel,
We zijn inmiddels terug van onze vakantie en we waren erg blij dat we de Manduca mee hadden. We hebben de kinderwagen bijna niet gebruikt. Merel vond het prima in de draagzak en is zelfs een keer in slaap gevallen.
We gebruiken hem nu ook om het dorp in te gaan. Op de fiets in de fietskar en dan in de draagzak als we bij de winkels zijn.
Dit is wel een item dat ook wel eerder had willen hebben, omdat het heel fijn is om Merel zo dicht bij je te dragen. Vooral omdat ze niet zo'n schootzitter is.

‘Waardevol ondernemen’ voerde een onderzoek uit onder mijn klanten. Hier vind je ekele citaten:

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
Service: 9,1
Kwaliteit van producten: 9,1
Klantvriendelijkheid: 9,4
Bereikbaarheid: 8,5
Snelheid van leveren: 8,8

Goed, vriendelijk en deskundig advies.

Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de 'real life' situatie.

Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.

Leuke vrouw, fijn persoon, 'mensenmens', warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.

Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.

Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust.

Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting.

Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.

Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.

"Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.

Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk.