inloopochtenden

Geschatte leestijd: 2 minuten

Helaas gaan de inloopochtenden op dit moment niet door – het is niet mogelijk voldoende afstand te houden.

Wil je weten welke draagzak het beste past bij jouw lichaamsbouw? Ben je nieuw in ‘draagland’ en wil je je op je gemak oriënteren en de ervaringen van andere ouders horen? Of draag je al langer, maar is je kindje gegroeid en weet je even niet meer hoe het verder gaat? Eens per maand organiseert Hechte band een GRATIS inloopochtend. Tijdens deze ochtend:

  • krijg je antwoord op je vragen over dragen
  • kun je je oriënteren: welke draagzak of -doek past bij jullie
  • krijg je tips en tricks voor het gebruik van jouw eigen babydrager
  • kun je ervaringen delen en bijkletsen met andere ouders die ook dragen
  • kun je natuurlijk óók die fijne draagjas eens passen, of een leuk kraamcadeautje scoren

De ochtenden zijn van 10.00-12.00 in Boxtel. Ze zijn gratis; wel moet je je even aanmeldenJe ontvangt dan alle gegevens.

Rachel is zelf aanwezig om tips te geven voor het gebruik van je draagdoek, en met je mee te kijken als iets nog niet goed lukt. Er is niet voldoende tijd voor een volledig consult, maar soms zijn één of twee tips net wat je nodig had. Voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd!

draagdoek draagdoeken welke draagzak inloopochtend gratis

De eerstvolgende inloopochtend is woensdag 4 maart.

Omdat de ochtenden soms druk kunnen zijn, is er een programma zodat iedereen aan de beurt komt. Van 10:00 tot 10:30 is er een korte demo met uitleg over de verschillende mogelijkheden om je kindje te dragen: verschil tussen draagdoek en draagzak, ergonomie etc. Van 10.30 – 12 uur help ik iedereen met een korte vraag of het passen van een draagzak of-jas.

De tijd is helaas te kort om te leren een draagdoek te knopen. Mocht je enthousiast worden voor de draagdoek, dan zorg ik dat je snel kunt instromen in een consult of workshop, om goed te leren knopen.

Je hoeft je zeker niet verplicht te voelen om iets te kopen, maar het kán natuurlijk wel ;-).

Heb je geen tijd om langs te komen, en wil je snel een leuk cadeautje scoren in de webshop, dan vind je hier mijn top tips. Met een beetje geluk morgen in huis.