inloopochtenden

Helaas gaan de inloopochtenden op dit moment niet door – het is niet mogelijk voldoende afstand te houden.

Wil je weten welke draagzak het beste past bij jouw lichaamsbouw? Ben je nieuw in ‘draagland’ en wil je je op je gemak oriënteren en de ervaringen van andere ouders horen? Of draag je al langer, maar is je kindje gegroeid en weet je even niet meer hoe het verder gaat? Eens per maand organiseert Hechte band een GRATIS inloopochtend. Tijdens deze ochtend:

  • krijg je antwoord op je vragen over dragen
  • kun je je oriënteren: welke draagzak of -doek past bij jullie
  • krijg je tips en tricks voor het gebruik van jouw eigen babydrager
  • kun je ervaringen delen en bijkletsen met andere ouders die ook dragen
  • kun je natuurlijk óók die fijne draagjas eens passen, of een leuk kraamcadeautje scoren

De ochtenden zijn van 10.00-12.00 in Boxtel. Ze zijn gratis; wel moet je je even aanmeldenJe ontvangt dan alle gegevens.

Rachel is zelf aanwezig om tips te geven voor het gebruik van je draagdoek, en met je mee te kijken als iets nog niet goed lukt. Er is niet voldoende tijd voor een volledig consult, maar soms zijn één of twee tips net wat je nodig had. Voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd!

draagdoek draagdoeken welke draagzak inloopochtend gratis

De eerstvolgende inloopochtend is woensdag 4 maart.

Omdat de ochtenden soms druk kunnen zijn, is er een programma zodat iedereen aan de beurt komt. Van 10:00 tot 10:30 is er een korte demo met uitleg over de verschillende mogelijkheden om je kindje te dragen: verschil tussen draagdoek en draagzak, ergonomie etc. Van 10.30 – 12 uur help ik iedereen met een korte vraag of het passen van een draagzak of-jas.

De tijd is helaas te kort om te leren een draagdoek te knopen. Mocht je enthousiast worden voor de draagdoek, dan zorg ik dat je snel kunt instromen in een consult of workshop, om goed te leren knopen.

Je hoeft je zeker niet verplicht te voelen om iets te kopen, maar het kán natuurlijk wel ;-).

Heb je geen tijd om langs te komen, en wil je snel een leuk cadeautje scoren in de webshop, dan vind je hier mijn top tips. Met een beetje geluk morgen in huis.

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby