inloopochtenden

Wil je weten welke draagzak het beste past bij jouw lichaamsbouw? Ben je nieuw in ‘draagland’ en wil je je op je gemak oriënteren en de ervaringen van andere ouders horen? Of draag je al langer, maar is je kindje gegroeid en weet je even niet meer hoe het verder gaat? Eens per maand organiseert De hechte band een GRATIS inloopochtend. Tijdens deze ochtend:

* kun je alle draagdoeken en -zakken uit het assortiment bekijken en uitproberen
* kun je uitvinden welke draagzak of -doek past bij jullie
* kun je ervaringen delen en bijkletsen met andere ouders die ook dragen
* kun je natuurlijk óók die fijne draagjas eens passen, of een kraamcadeautje scoren
* krijg je professionele tips en tricks voor het gebruik van jouw eigen babydrager

De ochtenden zijn van 10.00-12.00 in Boxtel. Ze zijn gratis; wel moet je je even aanmeldenJe ontvangt dan alle gegevens.

Rachel is zelf aanwezig om tips te geven voor het gebruik van je draagdoek, en met je mee te kijken als iets nog niet goed lukt. Er is niet voldoende tijd voor een volledig consult, maar soms zijn één of twee tips net wat je nodig had.Voor koffie en thee met iets lekkers wordt gezorgd!

draagdoek draagdoeken welke draagzak inloopochtend gratis

De eerstvolgende inloopochtend is vrijdag 8 februari.

Omdat de ochtenden soms druk kunnen zijn, is er een programma zodat iedereen aan de beurt komt. Van 10:00 tot 10:30 is er een demonstratie met uitleg over de verschillende mogelijkheden om je kindje te dragen: verschil tussen draagdoek en draagzak, ergonomie etc. Daarna help ik iedereen met het passen van een draagzak.

Leren om een draagdoek te knopen is alleen mogelijk als er weinig bezoekers zijn. Mocht je enthousiast worden voor de draagdoek, dan zorg ik dat je snel kunt instromen in een consult of workshop, om goed te leren knopen.

Je hoeft je zeker niet verplicht te voelen om iets te kopen, maar het kán natuurlijk wel ;-).