voorwaarden bij het organiseren van een workshop

Geschatte leestijd: 2 minuten

Als jij zorgt voor een volle workshop, krijg je van mij een draagdoek of draagzak cadeau! De voorwaarden zijn als volgt:

– Vol betekent dat je zorgt voor het maximum aantal deelnemers. Voor een basis- of knoopworkshop zijn dat er dus 8, voor beginnen met rugdragen 5, rugdragen gevorderden 7

– Mocht je niet voldoende deelnemers bij elkaar krijgen voor een VOLLE workshop, maar wel het minimum aantal halen, dan kan de workshop wel doorgaan maar kan ik je helaas geen draagdoek bieden. Als dank voor de moeite is jouw plaats in de workshop dan wel gratis! Dit geldt dus bij 6 deelnemers voor een basis- of knoopworkshop en 5 voor een rugdraagworkshop.

– De draagdoek of draagzak mag je zelf uitkiezen uit het volledige assortiment, met een maximum van €90,-. Mocht je oog toch op een duurder artikel vallen, dan kun je die ook krijgen maar betaal je het verschil bij (dus de aanschafprijs minus €90,-).

– De deelnemers moeten uiterlijk een week van te voren betaald hebben. Als dit niet is gebeurd, gaat de workshop niet door (en krijg je dus ook geen draagdoek). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf het geld te innen en in 1 keer aan mij te betalen; ook dan geldt dat ik het volledige bedrag een week van te voren moet hebben ontvangen. Deelnemers die onverhoopt niet kunnen, mogen natuurlijk hun plaatsje aan een ander geven of doorverkopen.

– Het is fijn als je ook een locatie regelt – jij hebt de beste contacten in je regio. Als het bij je thuis kan, is dat prima – houd er wel rekening mee dat er behoorlijk wat ruimte nodig is om te oefenen. Of wellicht heb je goed contact bij je verloskundige praktijk of consultatiebureau? Als je geen ruimte kunt vinden, neem dan even contact op, misschien kan ik wel iets regelen.