voorwaarden bij het organiseren van een workshop

Als jij zorgt voor een volle workshop, krijg je van mij een draagdoek of draagzak cadeau! De voorwaarden zijn als volgt:

– Vol betekent dat je zorgt voor het maximum aantal deelnemers. Voor een basis- of knoopworkshop zijn dat er dus 8, voor beginnen met rugdragen 5, rugdragen gevorderden 7

– Mocht je niet voldoende deelnemers bij elkaar krijgen voor een VOLLE workshop, maar wel het minimum aantal halen, dan kan de workshop wel doorgaan maar kan ik je helaas geen draagdoek bieden. Als dank voor de moeite is jouw plaats in de workshop dan wel gratis! Dit geldt dus bij 6 deelnemers voor een basis- of knoopworkshop en 5 voor een rugdraagworkshop.

– De draagdoek of draagzak mag je zelf uitkiezen uit het volledige assortiment, met een maximum van €90,-. Mocht je oog toch op een duurder artikel vallen, dan kun je die ook krijgen maar betaal je het verschil bij (dus de aanschafprijs minus €90,-).

– De deelnemers moeten uiterlijk een week van te voren betaald hebben. Als dit niet is gebeurd, gaat de workshop niet door (en krijg je dus ook geen draagdoek). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf het geld te innen en in 1 keer aan mij te betalen; ook dan geldt dat ik het volledige bedrag een week van te voren moet hebben ontvangen. Deelnemers die onverhoopt niet kunnen, mogen natuurlijk hun plaatsje aan een ander geven of doorverkopen.

– Het is fijn als je ook een locatie regelt – jij hebt de beste contacten in je regio. Als het bij je thuis kan, is dat prima – houd er wel rekening mee dat er behoorlijk wat ruimte nodig is om te oefenen. Of wellicht heb je goed contact bij je verloskundige praktijk of consultatiebureau? Als je geen ruimte kunt vinden, neem dan even contact op, misschien kan ik wel iets regelen.

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby