Super ondersteuning

Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!

Wat een goede service

Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!

Goed advies en persoonlijke service

Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!

De beste

Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!

Blij mee!

Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.

Goed geholpen met Mamalila draagjas

Recent heb ik een Mamalila draagjas besteld. Tijdens het bestelproces ben ik continue op de hoogte gehouden van de status ervan. Erg fijn! Er was een defect aan de jas, waarover ik van tevoren ben geïnformeerd en direct een oplossing voor werd aangedragen door Rachel. Het contact heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Ondertussen […]

Hele goede service!

Een hele goede service. Rachel heeft veel moeite gedaan me te informeren over de juiste maat jas. Ik kan fijn gaan dragen 🙂

De bestelling verliep heel vlot!

Ik ben heel tevreden van de softshell draagjas van mamalila. De bestelling verliep heel vlot! De jas kwam in een erg verzorgd en persoonlijk pakje toe. Bedankt!

Bestelling snel geleverd

Een draagjas besteld, en 2 dagen later al in huis! Ook nog eens mooi verpakt met een leuk kaartje en lekkere thee er bij. Goede, snelle service!

Goed advies en persoonlijk betrokken

Zowel bij mijn eerste kindje als nu bij mijn tweede heeft Rachel me ontzettend goed geïnformeerd en geadviseerd over de diverse draagmogelijkheden. Ze is enthousiast en neemt veel tijd voor je. Ook denkt ze met je mee en biedt ze je de mogelijkheid om een draagzak tegen een schappelijke prijs uit te proberen. Hartelijk dank […]