reviews

draagconsult den bosch draagdoekconsulent eindhoven brabant
Wordcloud van een enquête onder 600 klanten gemaakt door “Waardevol Ondernemen”

Wat vinden andere ouders van de Hechte band? In het gastenboek vind je vele ervaringen. Hier enkele citaten uit een onderzoek dat ‘Waardevol ondernemen’ uitvoerde onder mijn klanten:

“Goed, vriendelijk en deskundig advies”

“Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.”

“Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.”

“Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de ‘real life’ situatie.”

“Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.”

“Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting”

“Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.”

“Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.”

“Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.”

“Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk”

“Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust”

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
service: 9,1
kwaliteit van producten: 9,1
klantvriendelijkheid: 9,4
bereikbaarheid: 8,5
snelheid van leveren: 8,8

Jouw beoordeling ook hier?

Ben jij ook tevreden over mijn service of één van mijn producten? Deel het met anderen voor drie keer plezier: fijn voor de nieuwe baby, de ouders en voor mij :-). Je kunt je commentaar ook kwijt op mijn site in het gastenboek of bij één van de producten in de winkel.

Wat ik ook heel leuk vind is een kort filmpje: vertel gewoon aan je mobieltje waarom jij tevreden bent en deel het met mij. Alvast bedankt!

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby – Widget

Deel je ervaring

Laat een review achter

Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan
Goed geholpen met Mamalila draagjas
Recent heb ik een Mamalila draagjas besteld. Tijdens het bestelproces ben ik continue op de hoogte gehouden van de status ervan. Erg fijn! Er was een defect aan de jas, waarover ik van tevoren ben geïnformeerd en direct een oplossing voor werd aangedragen door Rachel. Het contact heb ik als prettig en persoonlijk ervaren. Ondertussen heb ik al veel plezier van deze jas gehad!
Marianne van de Weerd
Hele goede service!
Een hele goede service. Rachel heeft veel moeite gedaan me te informeren over de juiste maat jas. Ik kan fijn gaan dragen :)
Marloes Badenbroek

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby