reviews

Geschatte leestijd: 2 minuten

draagconsult den bosch draagdoekconsulent eindhoven brabant
Wordcloud van een enquête onder 600 klanten gemaakt door “Waardevol Ondernemen”

Wat vinden andere ouders van de Hechte band? In het gastenboek vind je vele ervaringen. Hier enkele citaten uit een onderzoek dat ‘Waardevol ondernemen’ uitvoerde onder mijn klanten:

“Goed, vriendelijk en deskundig advies”

“Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.”

“Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.”

“Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de ‘real life’ situatie.”

“Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.”

“Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting”

“Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.”

“Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.”

“Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.”

“Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk”

“Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust”

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
service: 9,1
kwaliteit van producten: 9,1
klantvriendelijkheid: 9,4
bereikbaarheid: 8,5
snelheid van leveren: 8,8

Jouw beoordeling ook hier?

Ben jij ook tevreden over mijn service of één van mijn producten? Deel het met anderen voor drie keer plezier: fijn voor de nieuwe baby, de ouders en voor mij :-). Je kunt je commentaar ook kwijt op mijn site in het gastenboek of bij één van de producten in de winkel.

Wat ik ook heel leuk vind is een kort filmpje: vertel gewoon aan je mobieltje waarom jij tevreden bent en deel het met mij. Alvast bedankt!