reviews

draagconsult den bosch draagdoekconsulent eindhoven brabant

Wordcloud van een enquête onder 600 klanten gemaakt door “Waardevol Ondernemen”

Wat vinden andere ouders van de Hechte band? In het gastenboek vind je vele ervaringen. Hier enkele citaten uit een onderzoek dat ‘Waardevol ondernemen’ uitvoerde onder mijn klanten:

“Goed, vriendelijk en deskundig advies”

“Leuke vrouw, fijn persoon, ‘mensenmens’, warm. Naast draagdoekconsulent ook oog voor het ouderschap. Juist zo iemand wil je spreken als je je kwetsbaar voelt en onzeker in die periode van het prille moederschap.”

“Integer en zeer deskundig professional. Gedreven en met veel ervaring en vakkennis. Kijkt met je mee.”

“Een workshop bij de verloskundige volgen vond ik heel laagdrempelig. Fijn, nuttig en leerzaam. Zelf oefenen was goed om me voor te bereiden op de ‘real life’ situatie.”

“Voorkomt dat je een miskoop doet; dit is maatwerk.”

“Op je gemak uitproberen zonder aankoopverplichting”

“Een ander zou ik graag de expert aanbevelen en niet zomaar iemand die de cursus heeft gevolgd. Ik ben bij een consulente dichter in de buurt geweest. Heb ik ook wel wat aan gehad, maar als ik het vergelijk met wat ik toen aan kennis van jou heb opgedaan en je hulp bij het goed doen van de draagdoek. Ik realiseer me nu dat jij (volgens mij) gewoon heel goed bent in je vak.”

“Je kind dragen is zo fijn, maar soms duurt het even voor je weet hoe het moet en dan is het fijn als Rachel kan helpen.”

“Webshop met snelle levering, goede producten, fantastische service. Snel reactie op mijn vragen.”

“Warm welkom bij draagconsult in regio Den Bosch. Huiselijk”

“Rachel neemt de tijd voor je en dat geeft veel rust”

Het cijfer dat de ouders me gaven in dit onderzoek:
service: 9,1
kwaliteit van producten: 9,1
klantvriendelijkheid: 9,4
bereikbaarheid: 8,5
snelheid van leveren: 8,8

Jouw beoordeling ook hier?

Ben jij ook tevreden over mijn service of één van mijn producten? Deel het met anderen voor drie keer plezier: fijn voor de nieuwe baby, de ouders en voor mij :-). Je kunt je commentaar ook kwijt op mijn site in het gastenboek of bij één van de producten in de winkel.

Wat ik ook heel leuk vind is een kort filmpje: vertel gewoon aan je mobieltje waarom jij tevreden bent en deel het met mij. Alvast bedankt!

7 gedachten over “reviews

 1. Ik heb de website gevonden door het zoeken op google omdat ik einde raad was met mijn extreme reflux baby. Heel goed gesprek gehad, duidelijke adviezen gekregen, een luisterend oor en steun en vertrouwen, ook het zoeken naar een geschikte draagzak! Zeer tevreden! Ik kan voor uit voorlopig op de moeilijke reflux dagen!

 2. Ik heb een heupband verlengstuk gekocht voor de Bondolino. Die kon ik verder nergens vinden. Op een andere webshop was die uitverkocht. Via Google op deze website gekomen. Snelle en goede levering en leuk een handgeschreven kaartje erbij. Maakt het toch wat persoonlijker.

 3. Wij hebben de bondolino aangeschaft, zeer gemakkelijk in het gebruik en een combi van draagdoek en draagzak. Geschikt voor verschillende lengtes en posturen, je past het gemakkelijk aan. Een aanrader!

 4. Wij hebben de Moby wrap tricot draagdoek gekocht voor onze dochter. Deze hebben we inmiddels al weer ruim een half jaar. Als ze de doek ziet begint ze al blij te hupsen, ze weet dat we ‘op avontuur’ gaan – het bos in oid.
  Mooie doek, fijne stof, en goede kwaliteit. Hoe warm het is in de zomer moeten we nog ondervinden.

 5. Al zoekende naar de Storchenwiege draagzak kwam ik op de website van Hechteband.nl
  De website sprak me direct aan en de optie om de draagzak ook te kunnen uitproberen vond ik erg fijn.
  Geen twijfel dus om de draagzak te bestellen. Na de bestelling goed geholpen door Rachel, ze denkt graag met je mee zodat je op een verantwoordelijke manier kunt dragen. Ik ben erg blij met de storchenwiege draagzak en draag onze dochter met veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *