tarieven draagconsult

1) Draagconsult in Boxtel, Brabant. De kosten van een consult zijn €50,- per uur (voor één of twee personen). Op zaterdag en in de avonden reken ik een toeslag van €10,- per uur. Als je een babydrager aanschaft is het eerste half uur consult gratis – het is de service die hoort bij de aanschaf van je doek.
maak een afspraak in Boxtel

2) Draagconsult bij je thuis. Soms is het prettiger als ik naar je toe kom voor een consult. Dit doe ik binnen de gemeente Boxtel – of in bijzondere gevallen ook daarbuiten. Binnen de gemeente reken ik €20,- euro voorrijkosten, daarbuiten  €30,- (maximale afstand 30 km).
Daarnaast gelden de tarieven zoals ze hierboven staan (dus €50,-/60,- per uur, half uur gratis bij een aanschaf).

3) Draagconsult op afstand. Soms woon je te ver weg voor een consult, maar wil je toch graag persoonlijk advies. Een Skype-consult van een half uur tot een uur kost €40,-. Je kunt het aanschaffen in de webwinkel. Mocht je geen Skype hebben dan kan het vaak ook prima via de telefoon, eventueel met hulp van een foto of filmpje.

Hoe lang duurt een draagconsult?
Dat passen we aan aan jouw vraag. Een indicatie:

* Het kiezen van een draagdoek of draagzak die bij je past kan soms binnen een half uur (als je al wat voorwerk hebt gedaan) maar kan ook wel anderhalf uur of langer duren. Je weet zelf het beste of je iemand bent die snel knopen doorhakt of eerder iemand die graag weloverwogen te werk gaat.
* Het leren gebruiken van een draagzak kan vaak binnen een half uur; zo ook het perfectioneren van een bestaande knoop.
* Het aanleren van een nieuwe knooptechniek op de buik of heup duurt wat langer: één à anderhalf uur.
* Een nieuwe knoop op de rug: anderhalf à twee uur.

Langer moet het niet zijn: dan neem je de informatie niet meer op, en is het meestal ook te lang voor je baby. Wil je graag meerdere knopen leren, dan is het meestal handiger twee consulten te boeken.
Neem contact met me op als je een indicatie wilt van de lengte van jouw consult. Meer informatie over het consult vind je hier: draagconsult Brabant.
Wil jij ook meer profijt van je draagdoek of draagzak?Boek nu ster