agenda

Een consult of kennismakingsgesprek kun je via de knop boeken .Een online consult werkt in veel gevallen prima, heb ik ervaren. Live consulten zijn eventueel mogelijk, indien nodig. Natuurlijk houden we afstand en wassen we onze handen.

De inloopochtenden zijn helaas voorlopig afgelast, het is niet mogelijk om met meerdere mensen 1,5 meter afstand te houden.

Hier kun je je inschrijven

* Di 27 juli 10-13 Workshop beginnen met rugdragen ‘Ruck sack’ Boxtel of Veldhoven

* Wo 28 juli 13-16 Workshop rugdragen ‘Double hammock’ voor grotere baby’s, de Benneken 10 Boxtel

* Wo 4 aug- 1 sept. Vakantie; de webshop is open, maar consulten zijn niet mogelijk. Bij nood vind je hier een consulent.

* Wo 8 sept 10-12 Draagwandeling Den Bosch. Schrijf je hier in. Lekker in de buitenlucht, samen met andere ouders die dragen. Ook leuk als je zwanger bent.

* Wo 8 sept 19-21 Start Zwangerschapscursus Verloskundigen Creation Veenendaal

* Di 5 okt 13-16 Workshop beginnen met rugdragen ‘ruck sack’ Verloskundigen Creation Veenendaal.

* Ma 11 okt 9-17.30 geaccrediteerde masterclass zorgverleners Zaltbommel

Net niet wat je zoekt? De workshops en cursussen maak ik ook precies op maat, bij jou in de buurt en naar jouw wensen.. Organiseer je er zelf eentje, dan doe ik je bovendien een draagdoek of draagzak cadeau! – voor meer informatie klik hier.

Draagdoek workshops en zwangerschapscursussen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

draagdoek workshop draagzak kiezen
Borstvoedingscafe Tilburg

schrijf me in

GRATIS mindfulness oefening voor contact met je baby

Deel je ervaring

Laat een review achter

Super ondersteuning
Ik heb met 21 weken zwangerschap een consult gevolgd voor de knoopwijzen voor zwangeren. Een heel fijn consult met duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker profijt van hebben als ik last heb van bekkenpijn. Je merkt dat Rachel heel veel kennis heeft en dat ze dit met veel plezier doet!
Eline Tjallinks
Hechting nodig na lange tijd in ziekenhuis
Onze Daan heeft een aangeboren hartafwijking en na de geboorte veel tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Eenmaal thuis was Daan erg overstuur en hadden we de hechting gemist. Rachel heeft ons hier goed bij geholpen. Het leren dragen in de draagdoek heeft bijgedragen bij het opnieuw hechten met onze zoon en is hij veel rustiger. Bedankt Rachel!
Sabine van der Hoek Janssen
Praktisch en mooi
De Marsupi draagzak bevalt heel erg goed. Mijn baby en ik vinden hem erg praktisch. Hij is snel aan (en uit), kan gewassen worden en koud gedroogd, dus met een beetje (melk) spuug of spuitluietr heb je met een halve dag weer een schone draagzak. En hij staat ook nog eens heel mooi, en is niet ingewikkeld in gebruik.
Liesbeth
Wat een goede service
Wat ben je een fijne vrouw die echt mee denkt. Ik waardeer je persoonlijke aandacht/het mee denken/ en het snelle handelen. Nogmaals bedankt!
Mireille
Superservice
Superservice, persoonlijke aandacht!
Martin van Dam
Goed advies en persoonlijke service
Door de grote keuze aan draagzakken zag ik door de bomen het bos niet meer. Rachel heeft me heel goed advies gegeven op basis van mijn eisen. De keuze is op de Bondolino gevallen. Een heel fijne draagzak! Ik had hem snel in huis en met een persoonlijk kaartje erbij, super!
Bianca
De beste
Fantastisch geholpen door Rachel! Eerst samen mijn maten opgemeten (via Whatsapp) en daarna besteld. Doordat ik toch liever een ruimere wilde, later een grotere ontvangen, alles in goed en prettig overleg en zeer blij met mijn nieuwe jas waar mijn bijna peuter nog heerlijk in kan!
Dominique
Wat een fijne jas!
Na overleg met Rachel gekozen voor een Mamalila jas. Rachel is heel vriendelijk in het contact en beantwoordt gewoon alle vragen die ik had. De jas zelf zit heerlijk (ik heb al diverse draagjassen geprobeerd) en valt mooi. Ik kan deze jas zeker aanraden!
Do
Blij mee!
Heel blij met het consult en de draagdoek. Goede tips gehad en nu volop aan het genieten van het dragen.
Meggie
Tula draagzak is erg handig!
Rachel gaf laatst een workshop in Veenendaal, helaas kon ik daar niet bij aanwezig zijn. Daarom heb ik haar telefonisch om advies gevraagd, naar aanleiding daarvan heb ik 2 draagzakken gehuurd én uitgeprobeerd. Al snel waren mijn man en ik overtuigd, wat is de Tula een handige draagzak! Naar aanleiding van het uitproberen hebben we hem gehouden. Rachel bedankt voor het meedenken en ook het checken via de foto's of ik de Tula goed had ingesteld.
Annelieke De Jong Harrijvan

VIP coaching - voor een hechte band en een tevreden baby