WINKEL

Alles in deze winkel is uitgebreid getest en goed bevonden door de draagdoekconsulent – shoppen met een gerust hart dus. En omdat ik daar zo’n vertrouwen in heb durf ik je een tevredenheidsgarantie te geven. Bonus: bij iedere babydrager een gratis (Skype) mini-consult!

kies een draagzak kopen

Draagzakken

draagdoek of draagzak kiezen Wikkeldoeken draagdoeken geweven doek

Draagdoeken

slings

Slings

torsodragers draagzak kopen

Torsodragers

draagjas MaM voor over de draagdoek draagzak

Voor erbij

boek lieve lasten draagdoek

Boeken

draagdoek consult skype

Consulten

Moeilijk kiezen? Ik help je graag! Of lees de keuzehulp. Meer hulp? Boek een (Skype)-consult in Boxtel (omgeving Den Bosch).

Er zijn zoveel verschillende draagdoeken en draagzakken te koop op internet, dat het vaak moeilijk is door de bomen het bos te zien. Veel babydragers belanden ongebruikt op Marktplaats; wil je zeker weten dat dit jou niet gebeurt? Wil je een draagdoek of draagzak kopen die past bij jou en je baby? Laat je dan door mij adviseren over de juiste keuze! Je kunt ook je babydrager een tijdje uitproberen.
En als er bijzonderheden zijn (een tweeling, bekkenklachten bij jouzelf, of bij je baby: reflux, veel huilen, prematuur geboren, een handicap), is het extra belangrijk om de juiste keuze te maken. Je kunt dan ook extra veel plezier beleven aan een goede babydrager.